Jaro Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 a swoja droga... komu to bastars sciagal kondoma ?.... :dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian 520I Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 dziekiuje wszystkim mimo iż krótko byłem to fajnie było się spotkać do następnego:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 a swoja droga... komu to bastars sciagal kondoma ?.... D:D:D:D :drunk: ...Soulowi ale z jaka przyjemnoscia on to robil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaskier Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 mati - wlasnie wygooglalem ze to lotnisko w olesnicy niedlugo moze byc juz dla nas niedostepne... planuja tam uruchomic port lotniczy pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 planuja tam uruchomic port lotniczy Niby mialo byc cos na Euro, ale to raczej jest niemozliwe, bo to nie tak hop siup wszystko pozalatwiac. Nie bylem tam osobiscie, ale domyslam sie, ze zapewne wiezy kontroli lotow przystosowanej do aktualnych wymagan nie ma, a to podstawa w przypadku takiego lotniska jakie by tam mialo byc (loty charterowe). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaskier Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 ja tam widzialem tylko pas i trawe ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 mati - wlasnie wygooglalem ze to lotnisko w olesnicy niedlugo moze byc juz dla nas niedostepne... planuja tam uruchomic port lotniczy pytanie_bmw dzisiaj wlasnie w robocie gadalem o tym z kumplem i szczerze mowiac z leksza sie w****ilem bo szkoda takiej miejscowki... tak jak pisaliscie wczesniej- tam mozna spokojnie spoty kilkudniowe organiozwac a jeeeeeeeest sie gdzie wyszalec... no szkoda :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 mysle ze jeszcze pare lat trzeba bedzie czekac na lotnisko tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 mysle ze jeszcze pare lat trzeba bedzie czekac na lotnisko tam no dobrze by bylo tak z 30 mnie usatysfakcjonuje kurna moglem to slowo zle napisac - czytalem je 4 razy i sam juz nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaskier Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 swoją drogą - ciesze sie ze mogłem sprawdzic swoje seryjne 320d w starciu z chipowanymi. fajne doswiadczenie, bo wczesniej nie mialem pojecia jak 320d powinna w ogole jechac i na ile moja trzyma serie ;-). W szczegolnosci dzieki dla jara i bastarsa i musze chyba cos zrobic z moja koza... jak sie uda to na lato inny felunek wleci, ale chyba tylko 17. :-). Przydaloby się cos z przodem zrobic zeby go obnizyc. Teraz nie mam zbyt duzo wolnej gotowki, wiec gwint odpada ... no i niestety... prawie nikomu nie podobal sie moj e-pakiet...:cry::bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 co Wy za głupoty gadacie z tym portem lotniczym!! to za 15 lat jak coś a jak dobre wiatry to minimum 10 lat:dance: Spocik udany:) pare razy się ścignąłem:) aż hamulce zagotowałem do sinokoperkowego koloru:) hehe pozdrowienia dla wszystkich:) prawie nikomu nie podobal sie moj e-pakiet... przecież mówiłem że mi się podoba:) hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 przecież mówiłem że mi się podoba:) hehe jaskier, on tylko tak zartuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 mi się takie inne rzeczy podobają :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 widzę że dobrą ekipę mieliście i ładną zabawę grupowe latanie boczkiem i utylizacja opon pozdrawiam :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scrooge Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 no i niestety... prawie nikomu nie podobal sie moj e-pakiet...:cry::bag: Czym prędzej pozbądź się tego drewna :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaskier Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 najpierw musze kupić koła co sądzicie o styling 44 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 a jeeeeeeeest sie gdzie wyszalec... oj jest tylko moja chyba już miała lekko dość:bag: Przydaloby się cos z przodem zrobic zeby go obnizyc. Teraz nie mam zbyt duzo wolnej gotowki, wiec gwint odpada ... to obetnij po zwoju lolol było fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian 520I Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 a mnie się gdzieś zawieruszyło p[ATTACH=CONFIG]19606[/ATTACH]are fotek z orlena więc wrzucam:lol:[ATTACH=CONFIG]19605[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19607[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19608[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19609[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaskier Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Hej bimmery. widze ze niestety wykruszyl sie wyjazd z dzieciakami z domu dziecka. i tak pomyslalem, ze moze tego 29 - w niedziele - mozna by znowu spotkac sie w olesnicy. Ktos z was bylby chetny ? Jesli tak to mozna rzucic nowy temat i zobaczymy co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Jeżeli nie pojadę do teściowej to jestem za... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Hej bimmery. widze ze niestety wykruszyl sie wyjazd z dzieciakami z domu dziecka. i tak pomyslalem, ze moze tego 29 - w niedziele - mozna by znowu spotkac sie w olesnicy. Ktos z was bylby chetny ? Jesli tak to mozna rzucic nowy temat i zobaczymy co i jak noł problem mesje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Hej bimmery. widze ze niestety wykruszyl sie wyjazd z dzieciakami z domu dziecka. i tak pomyslalem, ze moze tego 29 - w niedziele - mozna by znowu spotkac sie w olesnicy. Ktos z was bylby chetny ? Jesli tak to mozna rzucic nowy temat i zobaczymy co i jak ja za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Jakby co to i ja sie pisze..happy_bmwhappy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zaklepcie pogodę to motór przepale :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 ty byś beemke przepalił a nie!!!! pajęczyna pewnie w cylindrze jest!!! :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi