Dyziu Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 no widziałem to w lusterku co micnic zrobił hehe ale męczył dziś furmane że masakra:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Fajnie bylo dzieki wszystkim za spotkanie... Miejscówka mega fajna, Skarbi moim zdaniem sie kryje.... I kilka fotek ode mnie: Energy mega niski grill był czyżby na gwincie tak zglebiony:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Livin Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 No to ładnie żałuję że się wykruszyłem:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 My również dziękujęmy za spotkanie. Miejsce super i dla ludzi z Wrocławia i okolic (nie wspominając ludzi z okolic Legnicy) znacznie bliżej niż Skarbimierz. Miejsca jest tyle że spokojnie można dużą ekipą się bawić, nie przeszkadzając sobie nawzajem. Do następnego :grill: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 bo gwint ma lęk wysokosci:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 mega niski grill był bo nie chciało mi się rozkładać całego:) hehe:drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 MicNic daje rade..... - YouTube to mnie rozje...ło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Micnic takie rzeczy nawet ciężarówką umi robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Hehe to ładnie się działo :drunk: [video=youtube;zThd8d5a518] Prawie 360 wyszło :lol: [video=youtube;gxfLvmt7IZA] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Było zajfajnie , szkoda tylko ,że słoneczka nie było i kilka osób się spłoszyło i nie przyjechali :drunk: mimo to było w sumie 13cie bryczek , dzięki Wszystkim , co byli ,a Ci co nie dotarli ... żałujcie . Myślę ,żeby spotykać się tam częściej , miejscówka "dograna" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 mejscowka genialna! mozna sie poscigac, mozna polatac bokiem i to w super warunkach. szpera sprawdzona, dziala jak Pan Bog przykazal tylko teraz trzeba sie naczuczyc auto z tym ogarniac bo jest ciezko jak cholera puscic ja bokiem i nie obrocic o 360 o czym na wlasnej skorze przekonal sie Mati dzieki wszystkim za spota i czekam na nastepne spotkanko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 ...bo jak robił mega zadymę to chciał mieć fotki, a nie filmik, a ten powyżej ustrzeliłem fuksemCd... Jaro możesz podesłać te 3 fotki z dymienia w jakiejś lepszej rozdziałce ?? może jakiegoś HDRa się zmontuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scrooge Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 mejscowka genialna! mozna sie poscigac, mozna polatac bokiem i to w super warunkach.szpera sprawdzona, dziala jak Pan Bog przykazal tylko teraz trzeba sie naczuczyc auto z tym ogarniac bo jest ciezko jak cholera puscic ja bokiem i nie obrocic o 360 o czym na wlasnej skorze przekonal sie Mati dzieki wszystkim za spota i czekam na nastepne spotkanko.... Mnie to Twoje latanie bokiem tak zainspirowało, że zbieram kasę na nowe sprzęgło i komplet 17 na tył do upalenia. I wyruszam na oleśnicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Teraz trochę spotów po drodze i weekendy pozajmowane , ale z moich wstępnych kalkulacji możemy się wybrać na Oleśnicę 13 maja w niedzielę :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Jaro możesz podesłać te 3 fotki z dymienia w jakiejś lepszej rozdziałce ?? może jakiegoś HDRa się zmontuje ...podaj maila to Ci podeślę...bmw_beer Teraz trochę spotów po drodze i weekendy pozajmowane , ale z moich wstępnych kalkulacji możemy się wybrać na Oleśnicę 13 maja w niedzielę :drunk: ...jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Widzę ze impreza udana aż szkoda ze musiałem być w pracy :?Mati ładnie twoja fura wymiata:wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 ...podaj maila to Ci podeślę... mord@go2.pl z góry THX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banan_owiec Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Kurcze miejscówka zacna Skoda, że nie poleciałem... Troszkę mnie się zabalowało w sobotę :party: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaskier Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Bimmery! Bylo genialnie. Nawet grill sie udal... :4:. Micmic wymeczyl fure jak nigdy... sprzeglo cale? scrooge - swietna bryka, zrobic sprzeglo i bedzie fruwac mati - gleba konkretna... ciekaw jestem czy to sie da uzytkowac na co dzien ;-) jaro - dzieki za plytke! i mozliwosc przejechania sie twoim bimmerem. no i za posciganie sie. Bastars - tak samo jak jaro, ladnie na starcie odchodziles I wszystkim ktorych nie wymienilem - bylo super. Oby niedlugo nastepny raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 ale z moich wstępnych kalkulacji możemy się wybrać na Oleśnicę 13 maja w niedzielę i to jest bardzo dobry plan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 mati ładnie szaleniec hehe kto tam tego spina wykrecił 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Dawno nic w HDRach nie dłubałem , ale coś takiego wylazło :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 pokręcili się co niektórzy troszke dymu było wyczowam aluzje Smaży ładnie :-P Ale to i tak nie jest jeszcze ten moment co zrobił mega zadymę - stojąc na końcu pasa widziałem tylko siwą chmurę przy samochodach :-P mati litości jak tak można oponki utylizować no wlasnie nie ma litosci! tylko teraz trzeba sie naczuczyc auto z tym ogarniac bo jest ciezko jak cholera puscic ja bokiem i nie obrocic o 360 o czym na wlasnej skorze przekonal sie Mati jaaa pierdziu... gosciu ta twoja coupeta masakrycznie teraz zamiata Teraz trochę spotów po drodze i weekendy pozajmowane , ale z moich wstępnych kalkulacji możemy się wybrać na Oleśnicę 13 maja w niedzielę :drunk: jak zawsze ja za mati - gleba konkretna... ciekaw jestem czy to sie da uzytkowac na co dzien ;-) da sie da i jeszcze raz wielkie dzieki za kielbache i dodatki do niej mati ładnie szaleniec hehe ja? nieee, to czarna wariatka Dawno nic w HDRach nie dłubałem , ale coś takiego wylazło :drunk: wielkie dzieki za te hdr`ki wymiataja :D:D :drunk: dzieki wszystkim za super zabawe dzisiaj rush- cysterna paliwa i tir opon i polody bedzie ci mogl kola zmieniac... jestem pod naprawde wielkim wrazeniem miejscowki. skarbi to przy tym lotnichu maly pikus doslownie jest naprawde za***iscie dzieki jeszcze raz wszystkim za uuuuudana impreze i do zobaczenie w PNW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Dzięki za spotkanie było super tylko asfalt mokry(może lepiej) sprzęgło żyje i objechało jeszcze dziś Nysę silnik nie ma tego dziwnego stuku koła się kręcąuklon_bmw jest dobrze miejscówka świetna można by pomyśleć o jakichś cyklicznych spotach tam Przemo nie takie rzeczy się robiło ciężarówką:wink: Energy myślałem że robicie tylko zdjęcia a nie filmik ale dzięki za uwiecznienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaskier Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 a swoja droga... komu to bastars sciagal kondoma ?.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi