Livin Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Jaskier ja z chęcią udostepnie Ci grilla ale chyba nie ma sensu grillować skoro tak pada:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 ja będe na orlenie o 12, 3 to już ekipa ;-) 3 z wrocławia jeszcze może ktoś z oleśnicy,namysłowa i okolic dojedzie;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 jeszcze Micnic bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 a ja tam leje na ta pagode i jade! bywalo gorzej i mielismy spoty aha i krystian tez leci ze mna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 no i ekipa coraz wieksza.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scrooge Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Ja też się wybiorę :mrgreen: Mam nadzieję , że trochę się później przejaśni. A jeśli nie to może pojedziemy posiedzieć gdzieś w KFC/ PizzyHut ? BTW. to lotnisko wygląda na całkiem szerokie - będzie można poślizgać się w strugach deszczu nie niszcząc opon :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 BTW. to lotnisko wygląda na całkiem szerokie - będzie można poślizgać się w strugach deszczu nie niszcząc opon :twisted: :twisted::twisted::twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Livin Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Ja odapdam pogoda się raczej nie zmieni. Życzę udanego spota:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 My odpadamy , szkoda że się pogoda wysrała. Nakręćcie filmiki ze ślizgów to później coś może da się zmontować :gril: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scrooge Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Nakręćcie filmiki ze ślizgów to później coś może da się zmontować :gril: A właśnie - będzie ktoś miał porządny aparat ze sobą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaskier Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 W porządku. :-). Wiec okazuje się, że bedzie tez moj imiennik... tez nazywam się Krystian ;-) W takim razie zbieramy się na tym orlenie. DO zobaczenia bimmery! Fajnie ze chociaz pare osob sie zbiera. Tak na wszelki wypadek - przywiezie ktos grilla ? ;-) Kto wie.. moze sie przejasni Miesa troche i chleb tez wezme ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scrooge Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 No to ja się już pakuje i jadę, do zobaczenia na orlenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Ja już w domu. Wszyscy którzy odpuścili niech żałują ... Było super. Miejscówka jest ekstra, nawet na 2-dniowe zloty idealna Dzięki za miłe spotkanko. Soul dzięki za materiały... Jaskier kiełbaska była pyszna chociaż z lekka zwęglona Mati Twoja gleba wymiata. Micnic jak tam sprzęgło? Dało radę... Pozdrawiam Jaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 imprezka udana:) sporo osób było nawet:) pościgaliśmy się pokręcili się co niektórzy troszke dymu było wszystko w bezpiecznych warunkach:) kiełbacha pyszna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Jakieś foty wrzućcie :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 energy cykał fotki ja mam chyba tylko 5zdjęć jeszcze z Orlena w oleśnicy!!! potem bateria padła!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scrooge Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Ja mam tylko kilka ustrzelonych telefonem. Bardzo udane spotkanie Mimo, że pogoda mogła by być trochę lepsza to i tak było bardzo miło. Świetna miejscówka na spoty - masa miejsca i pełen spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Jakieś foty wrzućcie :drunk: Proszę bardzo [ATTACH=CONFIG]19502[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19503[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19504[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19505[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19506[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19507[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19508[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Filmik: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scrooge Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Filmik: Smaży ładnie :-P Ale to i tak nie jest jeszcze ten moment co zrobił mega zadymę - stojąc na końcu pasa widziałem tylko siwą chmurę przy samochodach :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Smaży ładnie :-P Ale to i tak nie jest jeszcze ten moment co zrobił mega zadymę - stojąc na końcu pasa widziałem tylko siwą chmurę przy samochodach :-P ...bo jak robił mega zadymę to chciał mieć fotki, a nie filmik, a ten powyżej ustrzeliłem fuksem Cd... [ATTACH=CONFIG]19511[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19512[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19513[/ATTACH] 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 mati litości jak tak można oponki utylizować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 dzieki za mila atmosferke,Fajnie było poznać część forumowiczów.Fajni ludzie,fajne autka! do następnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 I jeszcze parę fotek: [ATTACH=CONFIG]19514[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19515[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19516[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19517[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19518[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19519[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19520[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19521[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Fajnie bylo dzieki wszystkim za spotkanie... Miejscówka mega fajna, Skarbi moim zdaniem sie kryje.... I kilka fotek ode mnie: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi