Jaro Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 U nas też już coś tam padało jest mokro i pochmurno. Mam nadzieję, że się przejaśni, ale patrząc na prognozy to są małe szanse. Wysyłane z mojego GT-S5660 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zobaczymy koło 10-11 ale jak będzie tak szaro za oknem to nie ma raczej sensu lecieć na lotnisko żeby postać w deszczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Nie wiem jak u Was, ale w Osw wichura tez niezla na dodatek, wiec na otwartej przestrzeni tym bardziej. Cholera, wczoraj se moglo popadac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 U nas nic nie wieje , cisza i spokój ale deszcz kropi :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Dokładnie, koło 11 się zobaczy. Może akurat się wyklaruje... Wysyłane z mojego GT-S5660 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Z cukru nie jesteśmy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Z cukru nie jesteśmy:D No tak, ale w deszczu i zimnie stać to nie jest zbyt przyjemne. Wysyłane z mojego GT-S5660 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 a nie ma tam jakiejś wiaty czy typowo jak w Skarbim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 a nie ma tam jakiejś wiaty czy typowo jak w Skarbim? hahaha opanujemy hangar;D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Eee ja odpadam, co chwile pada mocniej lub lzej, wiec dla mnie mokniecie jest watpliwa przyjemnoscia, a sezon w sumie sie dopiero zaczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 No właśnie , chyba każdy dołożył się do tej pogody dzisiaj:sad: coś czuję ,że trzeba będzie tego spota przełożyć na przyszły tydzień ( oby nie) i może spotkać się w Kamieniu Śląskim , było się w tamtym roku i było nawet, nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 w Olesnicy nie pada!! pokropiło troszke i już spokój oj w skarbim jak byliśmy w tamtym roku, to pamiętam ze było tak zimno że masakra, wiało niemiłosiernie:) ale i tak było fajnie:) a i przypomniało mi sie że jest tam taki jakby zagaajnik gdzie mozna by rozpalić ognisko!!! wokół bynkry takie stare:0 ciekawa niejscówka:):dance::gril: przy ognisku bedzie fajnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 oj w skarbim jak byliśmy w tamtym roku, to pamiętam ze było tak zimno że masakra, wiało niemiłosiernieale i tak było fajnie zimno a chłodno+deszcz to co innego ale i tak mam chęć podjechać Dyziu zobaczyć ten teren skoro u was nie pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 ja też chętnie podjade, tym bardziej że Dyziu mówi że w oleśnicy nie pada! najwyżej jak ktoś zmarznie to pujdzie na niego ;D:D:D czekam na decyzje co robimy bo już mnie moja kobieta do teściowej wyciąga (a ja jednak wole zmarznąć ;/;/);D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Ja idę na 10 do kościoła. Jak wyjdę to podejmę decyzję, ale ja mam blisko, więc jak się parę osób zdecyduje to ja też podjadę pogadać Wysyłane z mojego GT-S5660 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 zobaczymy około 11-tej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 zobaczymy około 11-tej dokładnie tak jak BASTARS pisze poczekajmy do 11 to się dokładnie umówimy.A zaś zaświeci słoneczko dowali +25* wtedy nie będzie wyjścia;D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Ja też podjade :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaskier Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 a ja przyjade. nawet jak troche bedzie kropic. kto jest ze mna ? :twisted: o 11;50 bede czekał na orlenie, o którym mowilismy. UWAGA! kupiłem jednorazowe sztucce i talerzyki ! mam ok 20 talerzykow, 12 kubków i z 20 widelcow ;-) Nozy nie mam wiec jesli ktos nie ma to chetnie rozdam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaskier Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 zresztą, pewnie i tak nas wiecej nei bedzie wiec starczy dla kazdego ;-). Grilla tylko nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 szpoko szpoko:) jak ktoś będzie chciał sie spotkać to walic na kom 601493406:drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 a ja przyjade. nawet jak troche bedzie kropic. kto jest ze mna ?o 11;50 bede czekał na orlenie, o którym mowilismy. jak tak to ja też podjade;d, tylko na którym orlenie na wylocie z wrocławia koło korony,czy w oleśnicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaskier Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 korony :-) Ja tez z wro wyjezdzam wiec mozemy razem pogonic . moj kom 604 249 813. bede na radiu ps. przynajmniej nie trzeba auta myc ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 jak tak to ja też podjade;d, tylko na którym orlenie na wylocie z wrocławia koło korony,czy w oleśnicy? mysle ze na wylocie z Wrocławia. Ja tez tam bede kolo 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaskier Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 3 to już ekipa ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi