Gość Mordulec Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 No tak, ale moze innym byloby wygodniej troche. Nic to udanefo spota ja jednak odpadamPzdr Wysłane z mojego GT-N7000 Dobra to widzimy się na miejscu , każdy niech jedzie jak uważa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaskier Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 sluchajcie - w niedziele to chyba nie problem przejechac przez miasto? nie bedzie przeciez strasznego zajobu... spotkajmy się po prostu przy tej koronie, moze byc i na tym orlenie. ja tam będe. ktos jeszcze? co kolumna to kolumna a nie jechanie kazdy sobie.. :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scrooge Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 sluchajcie - w niedziele to chyba nie problem przejechac przez miasto? nie bedzie przeciez strasznego zajobu... spotkajmy się po prostu przy tej koronie, moze byc i na tym orlenie. ja tam będe. ktos jeszcze? co kolumna to kolumna a nie jechanie kazdy sobie.. :-P Ja będę Chociaż jeszcze nie wiem gdzie ten orlen jest. Kojarzę tylko LUKOIL po prawej zaraz za salonem Opla. Ten orlen jest przed czy za ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Przecież Bimbry z Wrocławia mogą spotkać się na SHELU w Długołęce , przy wjeździe z obwodnicy, np:4: Druga sprawa w Oleśnicy są myjnie bezdotykowe , chyba w 2 miejscach , a kto jedzie od strony Warszawy , przy wjeździe na obwodnicę Oleśnicy , po lewej jest hotel AMBER , można zjechać na tę drogę i jechać starą drogą na oleśnicę po lewej stronie jest właśnie lotnisko , tam możecie poczekać nie ma sęsu się pchać na drugi koniec Oleśnicy ,żeby za chwilę wrócić na lotnisko.:-P totylko moje propozycje :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaskier Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 a ja proponuje - jezeli ktos jedzie z wro, zeby miał włączone cb radio niedaleko korony o 12 ;-). Równiez nie do konca kojarze orlen, ale chyba musi byc niedaleko lukoila ;-) Scrooge - CB masz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 orlen krzywoustego wrocław - Mapy Google Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scrooge Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 (edytowane) a ja proponuje - jezeli ktos jedzie z wro, zeby miał włączone cb radio niedaleko korony o 12 ;-). Równiez nie do konca kojarze orlen, ale chyba musi byc niedaleko lukoila ;-) Scrooge - CB masz ? Mam ( z trochę pseudo anteną, ale na 2 km działa lekko :-P ). Orlen już wiem gdzie jest - naprzeciwko korony zaraz przy tym wjeździe: www.mapy.google.pl 51.141132,17.092849 To może ustalmy już jakąś konkretną wersję ? edit: up - uprzedziłeś mnie :oops: :-P Może 11.50 na orlenie i 12 na shellu w długołęce, jeśli będzie osoba, której tam będzie bardziej pasowało ? Przy okazji można będzie V-powera zalać :twisted: Edytowane 14 Kwietnia 2012 przez scrooge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Do tego orlena można dojechać albo od Kowalskiej jak ktoś leci z Biskupina/Wojnowa albo od Krzywoustego jak ktoś leci z centrum A kto ma za dużo wachy niech jedzie na bielany a potem spotkamy się w Oleśnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaskier Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 a więc orlen. Scrooge - ja sie 330i sprawuje? Boze... alez chcialbym zeby moje e46 miało ten motor ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scrooge Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 a więc orlen. Scrooge - ja sie 330i sprawuje? Boze... alez chcialbym zeby moje e46 miało ten motor ;-) Wszystko ładnie śmiga - jak na BMW przystało :-P Jutro możemy więcej pogadać na miejscu Ok, więc orlen o 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scrooge Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Potrzebuje ktoś może diagnozę w INPIE/ DISie ? Bo mogę wziąć lapka jak coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 jechać starą drogą na oleśnicę po lewej stronie jest właśnie lotnisko , tam możecie poczekać nie ma sęsu się pchać na drugi koniec Oleśnicy ,żeby za chwilę wrócić na lotnisko. ale tam nie da się wjechać BMW tylko Patrolem lub Discovery albo wranglerem:) hehe jest spoko wjazd od wileńskiej:) ale nie wiem czy Mati by tam wjechał hehe dobra wstaje o 10 i pucuje fure:) hhe Potrzebuje ktoś może diagnozę w INPIE/ DISie ? Bo mogę wziąć lapka jak coś a weź co się pytasz:) hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Dyziu wrzuć mapę z googla gdzie będziecie na nas czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaskier Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 diagnoza? chetnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 ciężko jest pokazac gdzie:) ale po wyjeździe ze smardzowa jest wjazd na obwodnice oleśnicy!!! i zamiast jechać na obwodnice to skrecacie na oleśnic!!! i za jakiś 1km jest orlen!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaskier Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 ja chyba kojarze gdzie to jest. przynajmniej +/-. miejmy odkrecone radia to na bank sie znajdziemy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Livin Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Jutro chyba jednak będzie padać na każdej stronie taka informacja. Niezależnie od pogody i tak się spotykamy na tym orlenie przy koronie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zamawiam taką pogodę na jutro :dance::grill: najprawdopodobniej edzie deszcz bo ja tez umylem dzisiaj czarna i woskowalem i nawet silnik umylem czyli bedzie lało jak "koń na malowane wrota" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Livin Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 najprawdopodobniej edzie deszcz bo ja tez umylem dzisiaj czarna i woskowalem i nawet silnik umylem czyli bedzie lało jak "koń na malowane wrota" Tak samo dziś autko pucowałem i woskowałem czyli sami sobie nagrabiliśmy i wywołaliśmy deszcz:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaskier Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Livin - moge się przyłączyć do grilla ? przywioze kielbase , ketchup i musztarde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galone Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 kropi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Pada a szkoda b o myślałem ze po 16 dojadę do waspytanie_bmwpytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Grilla na mokro chyba w Ostrowie tez juz padalo, aktualnie juz nie pada, ale niebo calkowicie zachmurzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaskier Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 poczekajmy jeszcze godzinke z ocena. moze sie rozpogodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 No to teraz już wiadomo kto jest sponsorem dzisiejszej pogody lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi