Gość Mordulec Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Ostatnio jest jakaś masakra z tymi wróżkami od przepowiadania pogody Więc pożyjemy zobaczymy , jak będzie padało z rana to zrobi się spota kiedy indziej :grill::drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Wierzę tylko w to co widzę na żywca :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scrooge Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Oleśnica - Polska - Pogoda - TVN Meteo No to jak nie ta niedziela to następna Chociaż z tą pogodą to i tak różnie bywa :? Proponowałbym poczekać do niedzieli, zobaczyć jak będzie za oknem w Oleśnicy i tak z godzinkę przed ustaloną datą spotkania na koronie zdecydować, czy warto jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 nie ma co się napalać na spotkanie w strugach deszczu:) hehe:) jak będzie pogoda i nie mowie o jakiejś mega typu 25st i bez chmurki:) tylko żeby nie wiało!! bo to jest praktycznie 400hektarów szczerego pola!! i aby nie padało!! :drunk::gril::gril: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Dokładnie, przecież to ma być przyjemność,a nie kara spotkac się, pogrillować i pogadać Póki co to zapowiada się deszczowo, a więc w razie "W" to sie przełoży na za tydzień... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galone Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 a jak by padalo to nie mozemy usiasc w jakiejsc pizzy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 No wlasnie, taka przestrzen i wiatr i jak tu zapalic Dyziu, jakbym jechal, to na tego Orlena to musze sie pofatygowac do miasta no nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 na przyszły weekend jest spęd w polskiej nowej wsi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 na przyszły weekend jest spęd w polskiej nowej wsi... ...a nie jest to czasem za 2 tygodnie? Wysyłane z mojego GT-S5660 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Miejsce Zlotu PNW 21.04.2012 rozpoczęcie godz. 10.00/11.00 Jednak za tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Dyziu, jakbym jechal, to na tego Orlena to musze sie pofatygowac do miasta no nie? dokładnie:) najlepiej jak byś wleciał od OSW do oleśnicy i starą ósemką do końca miasta!!!! jak zjedziesz z wiaduktu na końcu miasta, to orlen po lewej:) jest tam spory parking więc możemy spotkać się wszyscy razem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 A na którą zbiórka? Wysyłane z mojego GT-S5660 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 A na którą zbiórka? wrocław o 12 chyba to my na orlenie o 12,20 12-30:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 jesli to wypali to moze jakias zbiorka osob jadacych z olawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zamawiam taką pogodę na jutro :dance::grill: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Pogoda bedzie slaba, bo umylem auto. :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaskier Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 jest we wro gdzies w okolicach korony jakas myjka (najlepiej z karcherem ? nie chce na spota przyjechac zakurzonym wozem :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scrooge Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 (edytowane) jest we wro gdzies w okolicach korony jakas myjka (najlepiej z karcherem ? nie chce na spota przyjechac zakurzonym wozem :4: Wydaje mi się, że zaraz przy wjeździe od Warszawy jest edit: tz przy koronie, zaraz za wjazdem Edytowane 14 Kwietnia 2012 przez scrooge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaskier Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 swoją drogą... za wiele osób się na liste nie wpisało ;-)... mam nadzieje, ze bedzie przynajmniej tylu ! :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 1. Mordulec & Pola 2. 5oul & Monika & Sara 3. Jaskier 4. BASTARS 5. Livin 6. Dyziu & Sandra 7. Energy, Basia i Adrian 8. banan_owiec 9. scrooge 10. rush (jak bedzie pogoda) 11. mati 12.Micnic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 ...a nie jest to czasem za 2 tygodnie?Wysyłane z mojego GT-S5660 za pomocą Tapatalk 2 Nie Jaro to już za tydzień :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Gdyby pogoda była sprzyjająca to gdzie się ustawiamy jutro we wrocku ?? Może na tym orlenie na przeciwko Korony ?? chyba będzie najłatwiej się potem włączyć na trasę w stronę oleśnicy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Tylko sie wtrace dlaczego chcecie gnac przez miasto skoro mozna sie spotkac np na factory lub bielanach i pozniej AOW do mirkowa leciec Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Tylko sie wtrace dlaczego chcecie gnac przez miasto skoro mozna sie spotkac np na factory lub bielanach i pozniej AOW do mirkowa leciecWysłane z mojego GT-N7000 Nie chce mi się cisnąć 30km więcej w jedną stronę tylko po to żeby dupę przewieźć po obwodnicy. Zresztą każdy może jechać jak mu pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Nie chce mi się cisnąć 30km więcej w jedną stronę tylko po to żeby dupę przewieźć po obwodnicy.Zresztą każdy może jechać jak mu pasuje. No tak, ale moze innym byloby wygodniej troche. Nic to udanefo spota ja jednak odpadam Pzdr Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi