Darozzzz Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 (edytowane) Witam Panowie i Panie;) Jako iż jestem uzależniony od mojej E36, marzy mi się, aby zaopatrzyć ją w elektryczne szyby:) Myślałem długo nad tym, przeszukując allegro wpadłem na takie coś: UNIWERSALNE SZYBY ELEKTRYCZNE.PODŚWIETLANE PRZYC. (2263564344) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Co sądzicie o takim wynalazku? Warto sobie tym zawracać głowę, czy lepiej postawić na oryginał? Z tym wynalazkiem na moje skromne rozumowanie było by dużo mniej roboty... Czy to w ogóle podejdzie do E36? Edytowane 9 Kwietnia 2012 przez Darozzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Stawiaj na ori.mój braciak zakładał w bumach, goferach i oplach elektryki i alarmy i zawsze mówił że woli zarżnięty używany oryginał niż najlepszy zamiennik. Bujnij po szrotach, dopasuj rocznik i budę i będzie luks - masz wszystkie otwory na pewno w drzwiach dostępne i nie będzie kombinacj - jak jeszcze załatwisz sobie jakiegoś modela z elektrykami żeby podejrzeć jak elektryka w ori szła to jesteś w domu. A jak będziesz wyjmował szybę to wyklej od razu drzwi wewnątrz matą i będzie audio lepsze i ciszej w środku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Proponował bym używane ale oryginalne na pewno nie będzie tyle problemu co z uniwersalnymi. Zasada primo jeśli cos jest uniwersalne – nie pasuje do niczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr18 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Kup oryginalne podnośniki wraz z wiązkami drzwi. Potrzebujesz również kostkę słupka A po to, aby przełożyć piny. Podnośniki pasują z compacta, touringa i sedana zamiennie. Postaraj się kupić całość z jednego auta, bo były różne wersje przycisków, wtyczek i silniczków. Ja robiłem na przekaźnikach i wszystko działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Jak sam wspomniałeś, to jest wynalazek. Lepszym rozwiązaniem będzie zakup używek, ale w ori. Warunek, musisz zakupić komplet, prowadnice z silnikami. Nie będziesz się denerwował nie dochodzącymi szybami do uszczelek, czy świstaniem wiatru w czasie jazdy. A używki nie są takie drogie.happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi