Kok0s Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Witam... Co myślicie o tym? ZESTAW M PAKIET BMW 3 E36 ZDERZAK PROGI DYFUZOR (2228450602) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. będzie to jakoś elegancko spasowane i bedzie wyglądało ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Osobiście mi się to nie podoba wcale, ale może jest to związane to z braku zaufania do laminatów. Cena produktu nie jest zła, jednak wykonanie będzie na pewno wiele pozostawiało do życzenia. Co oryginał to oryginał CCC Cena Czyni Cuda. Osobiście bym dobierał na oryginalny pakiet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kok0s Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 "Elementy wykonany z tworzywa ABS ( plastik, nie jest to tandeta z laminatu ) pasują na oryginalne mocowania bez żadnych przeróbek." cytuje opis z aukcji... widziałem nawet ze jedna osoba to kupila... ciekawe czy wizualnie bedzie wyglądało jak zderzaki od M3 bo mi się wydaje, że tak... może juz ktos z Was to montował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Witam...Co myślicie o tym? ZESTAW M PAKIET BMW 3 E36 ZDERZAK PROGI DYFUZOR (2228450602) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. będzie to jakoś elegancko spasowane i bedzie wyglądało ok? widzę,ze w komplecie jest dobra cena,a spasowanie będzie dobre,bynajmniej zderzaka Osobiście mi się to nie podoba wcale, ale może jest to związane to z braku zaufania do laminatów. Cena produktu nie jest zła, jednak wykonanie będzie na pewno wiele pozostawiało do życzenia. lolollolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Jeżeli jest to naprawdę z absu to warto bo wygląda dobrze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Może i faktycznie trochę przesadziłem ABS to nie to samo co laminat. Niechęć do zamienników dostałem przy zakładaniu zestawu do Vectry parę lat temu no cóż czasy się zmieniają być może i zamienniki także. Skoro sprzedawca gwarantuje że będzie pasować jak powinno to warto. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Za taki zestaw dobra cena i fajnie,że nie jest to laminat... Myślę,że body będzie ładnie się prezentować 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 cena dobra za taki zestaw 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Cena jest dobra. Jeżeli koleś jest gotów Ci zapewnić, że spasowanie będzie oki to warto się zastanowić... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek v8 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Cena napewno atrakcyjna. Z jakością bywa różnie... Podróbki też dzielą się na lepsze i gorsze,wszystko zależy od producenta. Znajomy kupił do E36 Coupe chyba za niecałe 100 € cały komplet na przód i tył . Za taką cenę nie kupi nawet jednej ori używki. Musze przyznać,ze nie wyglada to najgorzej. Wszystko jest rzeczą gustu. Ja tam wole używany oryginał,chociaż jak porównałem ceny to coraz częściej bije się z myślami,żeby wrzucić takie coś do mojej E39, zwłaszcza że nie mam zamiaru inwestować w nią jakiejś przesadnej ilości kasy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Mam zdezak od tego goscia wszystko pasowalo idealnie, przylozyc i przykrecic 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kok0s Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 dzieki chłopaki za pomoc Piwko dla Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Mam zdezak od tego goscia wszystko pasowalo idealnie, przylozyc i przykrecic x2 polecam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wydra Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 kolega ostatnio kupił zderzak przedni do e36 od tego gościa i wszystko pasowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 skoro 2 naszych juz kupiło to jest to już jakaś dobra wskazówka dyfuzor tylni MP nie wejdzie w zwykły zderzak- trza cały zderzak wymieniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 chiccoo to jest dyfuzor do zwykłego zderzaka o taki o a o przednim juz pisałem,że pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 chiccoo to jest dyfuzor do zwykłego zderzakao taki o a o przednim juz pisałem,że pasuje tez chce w mojej takiej szerokosci! sory za OT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi