Gość dirty.73 Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 to nie ma ona 100 procent swoich mozliwosci??? i czy soft pomoze jeśli do auta przedliftowego,dałeś poliftową(nową)przepływke,to odpowiedź na oba pytania TAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qolar Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 a w jakim serwisie byles?podobne ceny uslyszałem w stando,z tym ze stando nie odpowiada za uwalone sterowniki,jak ci uwala sterownik,nie dosyc ze musisz im za to zaplacic to pozniej sam musisz sie martwic i naprawiac na własny koszt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieltca Opublikowano 9 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 a w jakim serwisie byles?podobne ceny uslyszałem w stando,z tym ze stando nie odpowiada za uwalone sterowniki,jak ci uwala sterownik,nie dosyc ze musisz im za to zaplacic to pozniej sam musisz sie martwic i naprawiac na własny koszt no wlasnie bylem w stando Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieltca Opublikowano 10 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 a czy ktos sie orientuje jak wyglada sytuacja z wgraniem softu w BMW Inchcape Motor wroclaw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 a czy ktos sie orientuje jak wyglada sytuacja z wgraniem softu w BMW Inchcape Motor wroclaw? Ale po co??? Są mistrzowie u nas na forum, poproś, może uzyskasz pomoc wśród swoich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 szukaj kogoś z DISem,nie rób WinKfp,a robi się tak(pamiętać należy o solidnym prostowniku,za mały,uwalasz stera) BMW Forum :: BMW Sport :: Zobacz temat - [E46] Adaptacja przepływomierza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieltca Opublikowano 28 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 szukaj kogoś z DISem,nie rób WinKfp,a robi się tak(pamiętać należy o solidnym prostowniku,za mały,uwalasz stera)BMW Forum :: BMW Sport :: Zobacz temat - [E46] Adaptacja przepływomierza a wiec zrobilem adaptacje wg. tego linku i auto wreszcie odzyskalo moc . ekonomizer na 4 biegu dochodzil u mnie do max 15L a teraz jest 20L wiec tylko pozostaje hamownia i sprawdzenie ile jest kucy:)) . przypomne ze wymienilem przeplywke na BOSCH o nr.0 928 400 527 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 28 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 nie powiem,"a nie mówiłem od początku,że to przepływka?":-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieltca Opublikowano 28 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 nie powiem,"a nie mówiłem od początku,że to przepływka?":-P heh . dobrze ze juz po problemie. temat zamkniety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 nie powiem,"a nie mówiłem od początku,że to przepływka?":-P Dirty nie wiem jaka jest twoja sytuacja zawodowa ale czy nie myślałeś o otworzeniu punktu usługowego pod nazwą " Dirty zawsze prawdę Ci powie " kuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi