piotras120682 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Po prostu masakra h**e nogi z d**y im powyrywać:mad::mad::mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 A miałem sobie właśnie Parktronic montować...to już wolę w coś przy***... niż tak się zdziwić. ****... co za kraj, łepków i tego złodzieja osobiście bym obrzezał(nóż zawsze noszę)bo przy kastracji by się wykrwawił i poszedł bym siedzieć za gów...współczuje i pisz jak sprawa się potoczyła.NIE NAWIEDZĘ ZŁODZIEI SAMOCHODÓW! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bultan Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 NIE NAWIEDZĘ ZŁODZIEI SAMOCHODÓW! Ja w ogóle nie nawiedzę złodziei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 nóż zawsze noszę Powiało grozą...na wycieczkę do Monachium też miałeś zamiar go zabrać? :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Powiało grozą...na wycieczkę do Monachium też miałeś zamiar go zabrać? :shock: No właśnie trochę lipa ... z nożem na strzelaninę ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 No właśnie trochę lipa ... z nożem na strzelaninę ?? Hahaha to samo mialem napisac Forest wiele ludzi nosi krotkie noze, te rozkladane takie. Sprawa? Ukradli pod kamera, a policja gowno zdzialala. Kilka dni temu polapali zlodziei w Legnicy, ale z mojego auta nie brano odciskow wiec gowno wiedza. Nasza policja to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Połapali ostatnio za radia koledze zrobili bmw e36 i właśnie dzięki niemu złapali ich ulicę dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 (edytowane) Sprawa trafia do prokuratury ( potwierdzenie na piśmie z prokuratury) mija kolejny miesiąc dostaje kolejne pismo w prokuratury i tu rozczarowanie sprawa została umorzona z braku dowodów. nie rozumiem tego jak to umożyli? jak był dobrej jakości film z kamery ja bym napisał skargę na prokuraturę oni nie są nietykalni wiem coś o tym bo już pisałem zażalenie na postępowanie prokuratorskie i wtedy ruszyli dupska tak to jest w w wielkim city na prowincji jest spoko ja podjerzdzam pod tesco pod biedrone i zostawiam cabrio bez dachu drugi rok nawet 1 zeta mi nie zgineło na koszyk a i CB zawsze na wieszchu leży 8) radio czasem jakieś zakupy zero zainteresownia 8) Edytowane 24 Kwietnia 2012 przez mariusz13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Od jakiegoś czasu modna w Świdnicy jest kradzież anten WiFi z dachów. Auta jak na razie zostawili w spokoju chyba mało dochodowy interes mieli chłopaki to zmienili profesje. Prokuratura jest bezradna jak zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 rozumiem że prokuratura niema za bardzo środków do babrania się ******łami są morderstwa ,zaginięcia itp. ale w taki sposób złodziejaszki czują się bezkarne :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi