adrian318 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Witam. Mam BMW e36 1,8I Sama benzyna pewnego wiczoru gdy jechalem zrobilem maly postoj i ruszylem tak troszke ostrzej autem zaczelo jakby szarpac jakby mu odcinalo paliwo sam nie wiem gdy wlaczylem ogrzewanie tylnej szyby na postoju obroty spadly prawie zgasla i podskoczyly na jakies 1500 i sie jakos unormowalo ale jakby nia trzesc zaczelo tak samo sie dzieje gdy zapale dlugie swiatla halogeny czy inne takie... Wczoraj zmienilem kable od swiec bo mi jeden pekl i chodzila pieknie a tu o takie cos sie zrobilo;/ Jakies sugestie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loki Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 (edytowane) Witaj Pierwsza żecz co polece to podłączenie pok kompa odczyt błędów a druga to czy nie masz za słaby akumulator albo sprawdz ładowanie bo może coś wygląda na brak mocy zasilania przy rozruchu ja mam podobnie jak po rozruchu załącze szybki nawiew na szybe wtedy obroty obniża mi sie na sek do 600 az prawie przygasa silnik zmiana aku na mocniejszy rozwiazała sprawe a jak zmieniłes przewody to sprawdz jeszcze czy nie masz gdzieś przebicia Edytowane 8 Kwietnia 2012 przez loki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Albo coś z ładowaniem kolega ma...Można sprawdzić zwykłym miernikiem albo podjechać do dobrego sklepu z akumulatorami to sprawdzą za darmo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 akumulator pewnie odchodzi powoli do krainy wiecznych łowów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 U mnie jest jeden sklep z aku do którego przywożą tylko świeże nowiutkie aku nie jakieś co leżakują po parę miesięcy czy gorzej lat na magazynie a goście zawsze sprawdzą aku pod specjalnym miernikiem obciążenia każą włączyć przy tym światła nawiew grzanie szyb i mówią czy aku jest okej czy już czas wymienić. Sklep w Legnicy znajduje się na ul.Koskowickiej przy centrum ogrodniczym majewscy. Polecam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 aku niema nic do tego on odpowiada tylko za rozruch silnika według mnie elektryka to masz problem z doładowaniem czyli przegląd alternatora a jak ci odpala bez problemów? bo jak alternator siada to ci rozwali aku jeżeli masz nowy lub w miarę nowy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian318 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Juz wszystko w porzadku:) Na kablach byly takie blaszane oslonki zdjalem je wlozylem od nowa i wrocilo do normy:) Dzieki za pomoc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 odwdzięcz się i częściej zaglądaj na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi