OpTo Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 Mianowicie mrugajacy trojkat, ktory normalnie mruga podczas wlozenia kluczyka i gasnie po wcisnieciu hamulca wraz z kontrolka na komputerze. Co to moze oznaczac?? wydaje mi sie ze reczny ale nie jestem pewien Druga sprawa - w swoim autku mam silnik m20b25 i odciecie na beznynie jest przy okolo 5500obr/min :shock: nie powinno byc czasem troche wyzej ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 to jest kontrolka od hamulca recznego albo oznacza za niski stan płynu hamulcowego :shock: a odcinka powinna byc przy 6250 :evil: więc nie wiem czemu masz tak nisko :?: wyklepane zawory, dzwigienki, wałek :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OpTo Opublikowano 6 Października 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 silnik dzis mial przeglad regulowane zwory i wymieniany rozrzad i wszystko jest ok swieci mi sie check i moze to dlatego co ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 ale check- co :?: jak ok :?: :evil: odcinka przy 5500 to nie maluch :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OpTo Opublikowano 6 Października 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 mialem na mysli ze siweci sie kontrolka Check pod zegarami i moze ckomputer chodzi na awaryjnym czy jak ?? no niewiem. mechanicznie silnik jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi