woz Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Syn znajomej szuka samochodu dla siebie. Nie ma konkretnie sprecyzownych planow, ze e46 sedan czy coupe, nawet e39 bral pod uwage, jedynie szuka jakiejs dobrej i zadbanej sztuki z ktora nie bedzie mial problemow. Chcialbym miec w miare oszczedny, ale poniewaz samochod bedzie prawdopododnie na gazie jezdzil, to nie jest to najwzniejsza sprawa, bo czy bedzie palil 10 czy 12 litrow, na gazie to nie sa takie kosmiczne roznice w portfelu. Njwazniejsze jest zeby mial silnik w miare niezawodny ktory bedzie dzialal na zadadzie "odpalasz i jedziesz". Bierze pod uwage e46 323, ale moje doswiadczenie z beemkami skonczylo sie na e36, wiec wiem ze bed osoby ktore beda mieli znacznie wiecej do powiedzenia. Wklejam linka smochodu ktory bedzie chcial jechac obejrzec. Jakies uwagi co do tego silnika, albo tej konkretnej sztuki? Wszelka rada mile widziana Oszczędne i Zadbane BMW e46 323 z LPG-SEKWENCJA (2254078889) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Ta beema stoi w Dlugolece kolo McDonaldsa. Fakt ze ogladalem ja tylko toczac sie obok niej ale najprawdopodobniej prawy przod byl robiony. Roznil sie odcieniem i na oponie byly jakby slady po splukiwaniu pylu po szlifowaniu. Napewno niedaly bym zania tyle kasey to auto jakos niewyglada... ale niech sie ktos inny wypowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkstar79 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Jesli chodzi o silnik to wolalbym polifta 320i ta sama moc mniejsza pojemnosc no i nowsze <bmw_1> Ale to tylko moje zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Jak na gazie to tylko 328.. Jest to najoptymalniejszy silnik do tej budy, wrecz legenda juz. Spali tyle samo co pozostale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek530d Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 BMW 318 KLIMATRONIK!!!, 1999r., 1895cm3, 118 KM - otomoto.pl auto kolegi jak nie musi być duża moc to szczerze polecem! wszystko tak jak w opisie,jest mega pedantem i dba o nią bardziej niz o siebie rzekłbym;) mieszka we Wrocławiu do pracy to jeździ autobusem bo ma pod domem przystanek chyba że chu..a pogoda. Sprzedaje bo golfa V chce kupić. Są też minusy ;)lekko przerysowany zderzak czy błotnik ma ale to kosmetyka raczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 chyba widziałem na mieście to auto:) zdjęcia robione koło boiska na wileńskiej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek530d Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 nie wiem gdzie on robił te zdjęcia;) mieszka na okólnej , gdzieś tam na niskich łąkach;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Ta srebrna to wogóle jakaś składanka. Przednieblotniki jak i tylne prawa i lewa strona oraz tylny zderzak calkiem innylakier srebrny i to nie jest nawet malowanie BMW. Na bank po przejsciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Jak na gazie to tylko 328.. Jest to najoptymalniejszy silnik do tej budy, wrecz legenda juz. Spali tyle samo co pozostale jak szukalismy dla kumpla to troche poczytalem i zgadzam sie w 100%, nie ma co sie bawic w mniejsze silniki bo utrzymanie/spalanie takie samo prawie a roznica na dynamice miedzy 323 a 325/328 jest bardzo duza, celuj minimum w 325 zwlaszcza ze na gazie bedzie jezdzic jedyny minus to ze ciezej wyrwac zadbane 325/328 niz 323 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banan_owiec Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Nie żebyśmy reklamowali auto kumpla ale tą, którą podrzucił Stasiek, też mogę polecić z czystym sumieniem. Jest zadbana i dopieszczona A nóż się chłopak skusi. Ja też nie chciałem 2.0 a mam happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Ta srebrna to wogóle jakaś składanka. Przednieblotniki jak i tylne prawa i lewa strona oraz tylny zderzak calkiem innylakier srebrny i to nie jest nawet malowanie BMW. Na bank po przejsciach. Hee Kevin jak cyganka , prawde Ci powie a tak w temacie , jak będzie śmigał na gazie , niech kupuje minimum 325 , popieram przedmówców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 tą 323 widziałem dziś !! u kuzyna pod klatką stała!!! obczaiłem i powiem że nawet nawet!!! widać pare elementów malowanych ale nie ma tragedi!!! ale dziwne było że na prawym błotniku przednim u góry, jak błotnik przy szybie do słupka się schodzi,to był bąbelek rdzy pod farbą wielkości 1,5cm/1,5cm!!! chyba jakiś desperat sprzedaje bo kartki na szybach były!!!!!!!!!:drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Mam sentyment do srebrnego, ale ten egzemplarz to jest do kupienia ale nie za te pieniądze co kolo woła. 99r bez mała 17 tys. ??? Moja mnie wyszła 19.7 tys. z lawetami + opłaty + full pakiet AC-OC w 2003 roku. Co prawda 320D ale jakby nie patrzeć pali śmiesznie czy to miasto czy to trasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi