jaskier Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Witam serdecznie forumowiczów. Mój brat rozgląda się za autem dla siebie. Wpadło nam w oko to e61. Jak się wg was prezentuje? Mamy tylko 30 km do niego wiec na dniach pojedziemy je obejrzec. Pozdrawiam! i dzieki za pomoc http://otomoto.pl/bmw-530-skora-xenon-n ... 55335.html ps. standardowo... rocznik 2007 ale model 2008;-) ps. identyczny topic umiescilem tez na stronie bmw-klub.pl . dzieki za opinie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Do Ostrzeszowa macie zabi skok, wiec najlepiej jedzcie i obmacajcie w sumie nic Was to nie kosztuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Dokładnie, nie ma co myśleć. Lepiej podjechać i zobaczyć na żywo..., bo przez telefon to różne rzeczy ludzie wymyślają ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Jeśli chodzi o auta z wielkopolski to jak podpowiada moje doświadczenie - sprawdźcie ta furę wyjątkowo dokładnie. Nie jest to reguła ale fakt faktem na każdej wiosce stoi na podwórkach mnóstwo wraków a z każdej stodoły dobiega odgłos młotka i spawarki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Ale z tego co wiem to jest auto od osoby prywatnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Ale z tego co wiem to jest auto od osoby prywatnej. Czechu, zrobiliśmy z Brzozą po wielkopolsce kilkaset kilometrów oglądając bezwypadkowe auta od osób prywatnych...i wróciliśmy do domu z niczym, w****ieni i totalnie rozczarowani :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 No to ze tutaj handlarze swieci nie sa to nie przecze, tylko jak ja bede fure sprzedawal kiedys to od razu mowie, ze ten stereotyp mnie nie dotyczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Ale z tego co wiem to jest auto od osoby prywatnej. ...też miałem okazję szukać auta w Wielkopolsce ( w tym też u osób prywatnych) i trzeba przyznać, że trzeba mieć dużo spokoju wewnętrznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 oj tam oj tam ja juz drugą e39 kupiłem z wlkp i co?? śmiga jak talala:) i jakoś nie trafiłem na kanciarzy ani podobnych!! choć słyszałem o tym co sie tam dzieje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 ...też miałem okazję szukać auta w Wielkopolsce ( w tym też u osób prywatnych) i trzeba przyznać, że trzeba mieć dużo spokoju wewnętrznego ja tez i nigdy wiecej, teraz od razu odrzcam auto z wielkopolski, bo szanse na to ze bedzie zdrowa sztuka maleja drastycznie tylko ze wzgledu na fakt ze pochodzi z tego wojewodztwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 oj tam oj tam ja juz drugą e39 kupiłem z wlkp i co?? śmiga jak talala:) i jakoś nie trafiłem na kanciarzy ani podobnych!! choć słyszałem o tym co sie tam dzieje!! ...ja mam "tam" nawet znajomka co handluje furami i jak mi powiedział jak szykują fury to byłem w szoku, że takie mają chłopaki pomysły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Mój kuzyn i jego kumple z wlkp handlują osobówkami busami częściami i nie można powiedzieć,że coś kombinują.W całej Polsce można się złapać na przekręt przy sprzedaży auta nie ma co patrzeć np. na jedno województwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaskier Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Byłem, oglądałem. Decyzja nie zapadła. Auto ma przejechane nie 168 ale 187t. km. Poza tym wydaje się nie kręcone, środek wygląda ok. Fotel troche *******ziany ale moim zdaniem w normie. Skóra nie popękana. Silnik chodzi ładnie, w środku cichutko. Jest książka, badanie z dekry i pare innych dokumentów. Moim zdaniem warto się zainteresować. Nie było decyzji bo brat kierunkuje się jednak w kierunku innej marki:bag:. Co do bezwypadkowości, utrzymują ze jest bezwypadkowe. Słabo znam się na e60, ale w srodku silnik nie był myty i wszystko zdawalo się wyglądać ok. naklejki na lampach ;-) obie z tej samej daty produkcji i pokrywają się z rokiem auta. Jesli ktos szuka e61 mysle, ze warto sie zainteresowac. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazi Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 ja tez i nigdy wiecej, teraz od razu odrzcam auto z wielkopolski, bo szanse na to ze bedzie zdrowa sztuka maleja drastycznie tylko ze wzgledu na fakt ze pochodzi z tego wojewodztwa idac tym tokiem to trzeba tez odpuscic -zachodniopomorskie -mazowieckie -kujawsko-pomorskie -pomorskie -podkarpackie -slaskie -podlaskie -lubuskie -łódzkie czyli nie ma skad kupowac aut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Mazi nie pierdziel bzdur. Prawda jest taka, że wielkopolska to skupisko komisów i przydomowych warsztacików. Byłem, widziałem - zalecam szczególną uwagę :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rookie Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Powiem tak, wiadomo, że jest tak jak mówią niektórzy zależy gdzie i do kogo trafimy, ale podam wam jako przykład ostatnią moją sytuację dokładnie z tych rejonów Pojechałem po trochę gratów dla siebie do e91. Gps doprowadził mnie do wioski gdzie na każdym podwórku stały albo dzwonki albo już gotowe piękne szczepany Dojechałem na posesje gdzie stały takie BMW jakich w niektórych salonach u nas nie widziałem i to wam mówię zupełnie poważnie. Do rzeczy...zabrałem co miałem zabrać swojego, ale patrze stoi piękne ładne e91, srebrne, m pakiet pełny, czarny środek, alcantara, carbon bajery gwiazdki itd. Ale po dzwonie takim, że przód auta stanowiły słupki i grodź silnika no to mówię, że widzę że to wnętrze naprawdę fajne to jeszcze dobrałbym sobie kilka rarytasów ze środka, kilka pierdółek itp. na co padła odpowiedź cytuję: "NOOOOOooooo Coooooooo Tyyyyyyyyy, nie ma opcji, 2 tygodnie i będzie gotowe, igiełka za 75000"..........:grill: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Ja tam Wielkopolskę z daleka- co wypad miałem to mina była, więc NIGDY tam nie patrzę. Pleszew= zagłębie handlarzy tak samo jak Kalisz, Poznań z okolicami.:twisted: Dlatego 90% moich furmanek to z zachodu indywidualnie ściągam :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaskier Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 ja swoje auto kupowalem w wlkp.... i jeszcze jak dotad bezawaryjnie ;-)... Trudno o regułę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 idac tym tokiem to trzeba tez odpuscic -zachodniopomorskie -mazowieckie -kujawsko-pomorskie -pomorskie -podkarpackie -slaskie -podlaskie -lubuskie -łódzkie czyli nie ma skad kupowac aut nie Mazi, idac tym tokiem odrzucam wielkopolskie, ja nie mowie ze wszedzie poza wlkp sa same super fury, pisze ze "szanse na to ze bedzie zdrowa sztuka maleja drastycznie", bylem szukalem, widzialem i takie mam zdanie, nie podytkowane opiniami innych tylko wlasnym doswiadczeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi