kadr6 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 witam wszystkich. mam nadzieje ,ze nie bede przeszkadzal moimi banalnymi pytaniami na forum ale mam zamiar sie troche podszkolic w zakresie mojej buni przy waszej pomocy. pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 witaj:) mam nadzieje ,ze nie bede przeszkadzal moimi banalnymi pytaniami na forum jeśli będziesz używał szukajki:) i rozpoczynał nowe tematy w odpowiednich działach to będzie OK:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kadr6 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 olesnica to moje biale koszary .bylem tam pare lat temu. jeszcze jest ta jednostka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 jednostka jest:) hehe chodziłem tam kiedyś do szkoły, na samym końcu ostatni budynek od drogi, od strony lotniska:) i na boisku waszym Wf mieliśmy:) i na sale waszą chodziliśmy:) lotnisko teraz właściwie niczyje:) można śmigać po nim:):4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kadr6 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 "wasza" to zle okreslenie. bylem tam z musu , w zasadniczej dawno temu:), najbardziej zapadla mi w pamieci stolowka na 1000 chlopa i golebie tam latajace i srajace w talerze ))) komuno wroc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 komuno wroc. oj tego to nie pamiętam:):4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kadr6 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 sluzylem 87-89 wiec kawal czasu minelo, ale bylo paru fajnych gosci z okolicy-wroclaw,trzebnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 sluzylem 87-89 ojojoj to ja się dopiero rodziłem,tudzież robili mnie:) hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kadr6 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 nie martw sie ,tez dozyjesz moich lat:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 nie martw sie ,tez dozyjesz moich lat boje się z daleka widze piszesz:) pochwal się swoję furą tzn zdjęcia i opis na''Buma Design'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 siemka<bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kadr6 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 zdjecie zapodam ale najpierw musze ja "uczesac do zdjęcia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Siemkahappy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi