tomcat944 Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 hej, z powodu braku zainteresowania oferta przestala byc aktualna... pozdrawiam, do zobaczenia na drodze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 hej niestety nie otrzymalismy zaproszen na spota wiec raczej nie jedziemy dzieki i pozdro milej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcat944 Opublikowano 6 Października 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 hej, wiem, z tymi zaproszeniami wyszlo jak wyszlo... ja mam 3 miejsca wolne u siebie w aucie wiec moge kogos zabrac ale bez samochodu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi