viviek Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Witam wszystkich, mam parę pytań o moje e36 SEDAN gdyż chce je trochę zmienić: 1) czy przednie kierunki od coupe pasuja? 2) to samo ze zderzakiem tylnym od m-ki i podsufitka 3) jakiś opis po krótce jak korzystać z tempomatu bo to moja pierwsza bmka z tym bajerem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 kierunki z coupe nie pasują mają inny kąt ale pasują od compacta zderzak raczej napewno pasuje ale może niech się ktoś jeszcze wypowie podsufitka to niewiem wymieniałem ale też na taką samą od coupe oczywiście nie w tym aucie z tempomatu nie korzystałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loki Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 (edytowane) ruchy manetki od siebie to zapisuje aktualną predkść i ja utrzymuje, przytrzymując dłużej od siebie to przyspieszasz, do siebie zwalniasz każdy dodatkowy ruch pulsacyjny do/od siebie to przyspiesza/zwalnia o 1km/h. manetka góra/dół to anulowanie bądź zakończenie pracy tempomatu wciskając mantką w stronę osi kierownicy to uruchamia się ostatnia zapamiętana prędkość po jego anulowaniu (np.hamulec, sprzegło (tylko manulna skrzynia)bądź manetka góra/dół) każde wyłączenie zapłonu wykasowuje ostatnią zapamiętaną predkość a jeszce uruchomisz tempomat powyżej 40km/h do zdaje sie 190km/h ale to chyba zależy od sterownika/wersji nadwozia/silnika Pozdrawiam Edytowane 3 Kwietnia 2012 przez loki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qolar Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 podsufitka nie będzie pasowała w cupe masz większe drzwi i inaczej słupki idą niż w sedanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viviek Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 dziekuje bardzo za odpowiedzi, na pewno się przydadzą i pomogą w poszukiwaniach odpowiednich części, może w weekend wrzuce zdjęcia i się pochwale swoim nowym nabytkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Kierunki - tak, jak pisał Mariusz - Coupe ma inne, bardziej zachodzą na błotnik. Zderzak pasuje z każdej, poza Compactem. Podsufitka - tylko sedan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viviek Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 dziekuje bardzo, jeszcze jedno pytanie odnośnie halogenów do mpaka, są takie same jak w normalnym zderzaku czy inne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Takie same Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 takie same Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viviek Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 czy tylny zderzak mpakietowy jest inny niż oryginalny? czy rózni się tylko dyfuzorem który może zmienić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banan_owiec Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 M-pak różni się dyfuzorem i kształtem przetłoczeń u dołu. Oryginalnego zderzaka nie przerobisz na M3, jeśli dobrze zrozumiałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viviek Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 aahaa ok, dokładnie o to mi chodziło właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viviek Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 jeszcze jedno pytanko a podsufitka pasuje do sedana od compacta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 jak ma ci pasować ,jak dach jest sporo krótszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viviek Opublikowano 17 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 ruchy manetki od siebie to zapisuje aktualną predkść i ja utrzymuje, przytrzymując dłużej od siebie to przyspieszasz, do siebie zwalniasz każdy dodatkowy ruch pulsacyjny do/od siebie to przyspiesza/zwalnia o 1km/h. manetka góra/dół to anulowanie bądź zakończenie pracy tempomatu wciskając mantką w stronę osi kierownicy to uruchamia się ostatnia zapamiętana prędkość po jego anulowaniu (np.hamulec, sprzegło (tylko manulna skrzynia)bądź manetka góra/dół) każde wyłączenie zapłonu wykasowuje ostatnią zapamiętaną predkość a jeszce uruchomisz tempomat powyżej 40km/h do zdaje sie 190km/h ale to chyba zależy od sterownika/wersji nadwozia/silnika Pozdrawiam czy w czasię włączenia tempomatu pokazuje się coś np na desce? jakś kontrolka ? u mnie coś nie działa albo ja nie potrafię włączyć, jak sprawdzić czy nie działa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi