paga Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Witam kolegów, mam pytanie odnośnie części numer 13531247933 jest to gumowe kolanko przy listwie wtryskowej. Pytanie jest do czego są te rurki bow moim samochodzie wszystkie są dość mocno popękane i nie wiem czy te pęknięcia nie są przyczyną dziwnej pracy silnika (1,6 M43). Znalazłem w sklepie za 41 zł/szt. do wymiany 4 szt więc nie mało trzeba zapłacić. Może można je zastąpić zwykłą rurką?? Dziękuję za wszelkie wskazówki. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qolar Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 z tego co widac na schemacie idzie tam podcisnienie jak sa spekanie pewnie podcisnienie ucieka i sterowanie wtryskiwacza moze szwankowac nie wyglada to na jakis specjalny przewód raczej kupisz to ma metry w mechanicznym 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paga Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi