Szakal. Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Witam, pękł mi wąż wysokiego ciśnienia od wspomagania, więc pojechał do gości którzy zakłuwają węże i zakuli mi nowy. Zalaliśmy nowy olej ATF D2 wszystko było w porządku wspomaganie chodziło lepiej niż kiedykolwiek (na postoju) tyle ze przy osiągnięciu ok. 30km/h pompa jakby wyłączała się i po zwolnieniu do prędkości toczenia raz działa raz nie. Dla przykładu teraz po wyjeździe z garażu wszystko było dobrze, ale już jak parkowałem pod domem to musiałem się nieźle nasiłować. Pompa zachowuje się jakby była sprawna, wycieków już nie ma i została odpowietrzona(bynajmniej tak mi się wydaje bo zapowietrzona pompa tak się nie zachowuje). Wiecie gdzie tkwi problem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szakal. Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zresetowałem komputer i nie wiedząc czemu zaczęła działać Nie będę wnikał co to ma ze sobą wspólnego ważne że działa (może to zbieg okoliczności) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freex Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 pewnie sie do konca odpowietrzyla nie wiem jak ja odpowietrzales...ale trzeba podniesc przod i krecic od lewej do prawej (do oporu) pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 a masz serwotronik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 jak odpowietrzasz wspomaganie najlepiej podnieś przednie koła do góry niema oporu i pompa nie dostaje po dupie a tak to ją może szybko trafić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi