Bokers Opublikowano 5 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 Chce wymienic przewody i swiece,jakie wybrac i kto ma dobre ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 Na pewno drogie... Znajomy miał iSa, najtańsze po dużych promocjach koło 350zł Myślę że musisz się liczyć z wydatkiem około 500zł na same przewody. Niestety taki urok iSa, 136 koników w silniku 1.8, ale koszty utrzymania dość spore. Pozdrawiam i bądź dzielny ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumunm5 Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 (na prosbe kolegi)czy ktos ma zalozony gas do is_a ?gdzie zamontowali wam klape przeciwwybuchową? <bmw_1> [ Dodano: 6 Październik 06, 11:19 ] cchroniaca przeplywke przed uszkodzeniem <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 (na prosbe kolegi)czy ktos ma zalozony gas do is_a ?gdzie zamontowali wam klape przeciwwybuchową? <bmw_1> [ Dodano: 6 Październik 06, 11:19 ] cchroniaca przeplywke przed uszkodzeniem <bmw_1> NIe wiem gdzie kumpel miał tą klapę w każdym bądź razie przepływkę mu rozwaliło a później tak strzeliło że przepływka zaczęła się palić Więc jak coś to zakładajcie tą klapę dobrze, acha instalacja była najzwyklejsza na śrubę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 ja mam gumę przed przepływką,przy wybuchu ona spada i chroni przepływkę :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 A to o tą gumę chodzi..... to ten kumpel od iSa też ją miał przed przepływką i przy strzale się wywijała, po założeniu hulała fura dalej, prawie zawsze..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki730i Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 Chce wymienic przewody i swiece,jakie wybrac i kto ma dobre ceny? swiece proponuje boscha FGR7DQP a przewody bosch albo beru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi