Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Rekomendowane odpowiedzi

pamiętaj,ze zadając pytanie na syndykacie "czy te felgi wejdą do mojego samochodu" otrzymasz odpowiedź w iście germańskim stylu,czyli felga wystająca co najmniej 1cm z dobrym naciągiem :P

edit

żebyś mnie nie męczył więcej smsami :4:

przód przy 9j et22 z oponą 215\40\17 wystaje 13mm,przód to bilsteiny b4 ze sprężynami FK bodajże -40

[ATTACH=CONFIG]19164[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19165[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19166[/ATTACH]

z tyłem jest lepiej bo wyłazi tylko 9mm, przy ori tyle w kombi i kątach ustawionych max do pionu

[ATTACH=CONFIG]19167[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19168[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19169[/ATTACH]

• Lubię 2

tył założyłem na przód specjalnie dla ciebie,abyś ocenił jak to będzie wygldało,ja natomiast z przodu mam założone 8j et20(felga jest na równo),a z tyłu mam lekko pchnięte błotnik i przyciera przy większych hopkach,większych prędkościach.jedno jest pewne,nie przycierało by gdybym zrobił negatyw na maxa przy wahaczach,ale wtedy opony starczyły by tylko na 2-3 mies a tak to przelatałem na jednej parze od tazunia cały sezon i zostało na następny

w przyszłym tygodniu będę miał juz swój samochód poskładany,przyjedziesz,pomacasz,przejedziesz się i ocenisz

• 4 tygodnie później...
W sumie mam podobne pytanie, to podłączę się pod temat, wejdzie na tył do e36 coupe, felga o szerokości 8,5j i et: 13 ? czy będzie tarło ?

Będzie tarło , chyba że założysz jakieś mega naleśniki a co za tym idzie konkretny naciąg.

W sumie mam podobne pytanie, to podłączę się pod temat, wejdzie na tył do e36 coupe, felga o szerokości 8,5j i et: 13 ? czy będzie tarło ?

będzieo 3mm więcej wystawało niz 9j et22 i do tego przy tym et felga jest za wąska,misiał byś mieć oponę 205/40 żeby błotnik nie oparł się na oponie

edit

moje początki z takimi felgami i rzucanie wujami na opone 225/45lolol

centra et 13 8,5.JPG

centra et 13 8,5.JPG

• Lubię 2