rush Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 mam pytanie czy te felgi wejda mi w seryjne nadkola przod/tyl do e36 coupe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 tył z oponą 215/40 tak a przód nie,jutro ci pokażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 pamiętaj,ze zadając pytanie na syndykacie "czy te felgi wejdą do mojego samochodu" otrzymasz odpowiedź w iście germańskim stylu,czyli felga wystająca co najmniej 1cm z dobrym naciągiem edit żebyś mnie nie męczył więcej smsami :4: przód przy 9j et22 z oponą 215\40\17 wystaje 13mm,przód to bilsteiny b4 ze sprężynami FK bodajże -40 [ATTACH=CONFIG]19164[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19165[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19166[/ATTACH] z tyłem jest lepiej bo wyłazi tylko 9mm, przy ori tyle w kombi i kątach ustawionych max do pionu [ATTACH=CONFIG]19167[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19168[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19169[/ATTACH] 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 no to napisz jeszcze jak przyciera z przodu i czy cos w ogole trze z tylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 tył założyłem na przód specjalnie dla ciebie,abyś ocenił jak to będzie wygldało,ja natomiast z przodu mam założone 8j et20(felga jest na równo),a z tyłu mam lekko pchnięte błotnik i przyciera przy większych hopkach,większych prędkościach.jedno jest pewne,nie przycierało by gdybym zrobił negatyw na maxa przy wahaczach,ale wtedy opony starczyły by tylko na 2-3 mies a tak to przelatałem na jednej parze od tazunia cały sezon i zostało na następny w przyszłym tygodniu będę miał juz swój samochód poskładany,przyjedziesz,pomacasz,przejedziesz się i ocenisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 w przyszłym tygodniu będę miał juz swój samochód poskładany,przyjedziesz,pomacasz,przejedziesz się i ocenisz czekam na info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 kolego wchodzi tylko normalne opony naciagnij ,a nie balony 215,zaloz 205/40/17 zalatwia sprawe nic nie trze do tego lekki negatyw i jest kozak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa325i Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 W sumie mam podobne pytanie, to podłączę się pod temat, wejdzie na tył do e36 coupe, felga o szerokości 8,5j i et: 13 ? czy będzie tarło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 W sumie mam podobne pytanie, to podłączę się pod temat, wejdzie na tył do e36 coupe, felga o szerokości 8,5j i et: 13 ? czy będzie tarło ? Będzie tarło , chyba że założysz jakieś mega naleśniki a co za tym idzie konkretny naciąg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa325i Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Dzięki, tak myślałem, no to lipton Edit, no właśnie nie chce robić jakichs hardkorowych naciągów, bo autem jezdze na codzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 W sumie mam podobne pytanie, to podłączę się pod temat, wejdzie na tył do e36 coupe, felga o szerokości 8,5j i et: 13 ? czy będzie tarło ? będzieo 3mm więcej wystawało niz 9j et22 i do tego przy tym et felga jest za wąska,misiał byś mieć oponę 205/40 żeby błotnik nie oparł się na oponie edit moje początki z takimi felgami i rzucanie wujami na opone 225/45lolol centra et 13 8,5.JPG 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi