Młoda Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Ja piwka nie chciałam hee :)lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaffert Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 witam, chciałem przeprosić wszystkich że nie zjawiłem się na spocie w Lubinie, zainicjowałem ten pomysł a sam się nie zjawiłem, strasznie mi głupio ale niestety nie mogłem przyjechać. Dziś dopiero jestem w domu także mam możliwość dostępu do sieci. Po fotkach i filmikach widzę że zabawa była udana co mnie bardzo cieszy, jeszcze raz przepraszam ;( lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Dzięki za fotki Kaffert no za to wisisz klubowiczom pieczonego prosiaka i kratę browca Popraw się <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 inicjowałem ten pomysł a sam się nie zjawiłem Widzę, że ban jest jeszcze nieaktywny skoro zdążyłeś jeszcze napisac ten post...:banned: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Widzę, że ban jest jeszcze nieaktywny skoro zdążyłeś jeszcze napisac ten post...:banned: Forest ty brutalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Forest ty brutalu :lol::lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaffert Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Widzę, że ban jest jeszcze nieaktywny skoro zdążyłeś jeszcze napisac ten post...:banned: oj ;( hehe i tak mam wystarczającą nauczkę bo ominęła mnie przednia zabawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 (edytowane) Na week ma być przeza***ista pogoda, może zrobimy powtórkę w sobotę, tj. 28 kwietnia? Spotkanie na Realu, przejazd przez miasto i grill na lotnisku...Jacyś chętni ? 1. Forest & Młoda & Junior Edytowane 24 Kwietnia 2012 przez Forest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 1. Forest & Młoda & Junior 2. ChriS & Szakal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamoj Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 1. Forest & Młoda & Junior 2.ChriS & Szakal 3. ares45 [zamoj] & maris [ Mariusz ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 1. Forest & Młoda & Junior 2.ChriS & Szakal 3. ares45 [zamoj] & maris [ Mariusz ] 4. grzesiek2304 pogoda ma być super, jak nie będę musiał iść do pracy ( a tak się raczej nie stanie ) to tym razem będę na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Kontaktowałem się z kilkoma osobami i wiem, że Mariusz ze Ścinawy ma II zmiany, dziurogłowy Kevin też ma jakieś zajęcia fitness więc propozycja by grilla zrobić dzień później. Ostatnio zżarłem obiad a o 15.00 był grill na którym nie miałem siły wciagnąć jednej kiełbaski więc zrobimy grill zamiast niedzielnego obiadu. Więc ustalamy - NIEDZIELA, 12.00 parking Real w Lubinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 (edytowane) teraz rewelacja jestem na 100% 8) 1. Forest & Młoda & Junior 2.ChriS & Szakal 3. ares45 [zamoj] & maris [ Mariusz ] 4. grzesiek2304 5.mariusz13 :dance: Edytowane 24 Kwietnia 2012 przez mariusz13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 (edytowane) Mi pasuje zmiana terminu. Moze by tak zaprosic ludzi z sasiednich klubow. Kilka osob z Leszna jest w GZ z tego co poznalem na ostatnim zlocie wiec daleko nie maja do nas Edytowane 24 Kwietnia 2012 przez ChriS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 1. Forest & Młoda & Junior 2.ChriS & Szakal 3. ares45 [zamoj] & maris [ Mariusz ] 4. grzesiek2304 5.mariusz13 :dance: 6. jokeymiras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 w GZ-ecie też są chłopaki z Głogowa 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 1. Forest & Młoda & Junior 2.ChriS & Szakal 3. ares45 [zamoj] & maris [ Mariusz ] 4. grzesiek2304 5.mariusz13 6. jokeymiras 7.sebo293 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Załóżcie nowy temat z pawidłową datą. Kiełbacha mmmmm moze ziemniaki pieczone też wyjdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamoj Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Troche lipnie bo nie wszyscy beda gdyz tego samego dnia 29 kwietnia jest takze zlot w olesnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Troche lipnie bo nie wszyscy beda gdyz tego samego dnia 29 kwietnia jest takze zlot w olesnicy Więc zobacz jaki luksus - masz wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Załóżcie nowy temat z pawidłową datą. Kiełbacha mmmmm moze ziemniaki pieczone też wyjdą Wszystkich zainteresowanych zapraszam tutaj: http://www.maxbimmer.pl/f19/grill-lotnisko-w-lubinie-29-kwietnia-12-00-a-17951/#post210953 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi