Jaro Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Nie no widzę spocik super. Szkoda, że tak daleko bo chętnie bym podjechał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi 528 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 moj pierwszy spot robi wrazenie wiecej takich imprez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Tomi ale idzie Twój automat poszedłeś podwójną ciągłą na Legnicę jak burza ja tak nie latam miałem 160 na liczniku a ty poszedłeś jak przecinak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 GDZIE FOTA GRUPOWA ????????????? Jak gdzie...w aparacie :mrgreen: Nie mam możliwości by zrzucić foty, musicie poczekać do jutra aż wrócę do domu. Teraz jestem u teścia i korzystam z dobrodziejstwa internetu :mrgreen: Dzięki wszystkim którzy przyjechali. Dzięki za fajną atmosferę, za wzorowy i "grzeczny" przejazd przez Lubin, za ognisko/ grilla i możliwość spotkania. Kolega z E46Forum przekazuje pozdrowienia dla Was i podziękowania. Myślę, że wszystko wyszło dobrze i jesteście zadowoleni, jak pisał Mariusz niezły wynik jeśli chodzi o ilość Beemek. No i oczywiście pełen szacun i serdecznie pozdrowienia dla Policji z Lubina, naprawdę w porządku chłopaki, panowie z Polkowic powinni się od nich uczyć :mrgreen: P.S. Iwan/ Danio dzięki za Lecha bezalkoholowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 woow, frekwencja widze dopiasla troche was tam bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi 528 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Georgii etam tylko 200 bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 No to uważaj aby jakiś fotograf nie przysłał fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Jak tak nie jeżdżę mam dla kogo żyć więc odpuściłem A na tej drodze jest las,poza tym łuki i zdradliwe wzniesienia...Nie chciałbym nawet wyobrażać sobie jak zwierze z lasu wyskakuje na drogę i ktoś stuknie w np.sarnę przy 200km/h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 heh pare razy tam się leciało po 200 ale nie ma się co oszukiwać nie jest to droga do takich prędkości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Ja tam czekam na zdjęcie grupowe bo były chyba 4 ujęcia jak dobrze pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 pare ich było ale spokojnie na dniach pewnie się pojawią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zdjecia sie pojawią albo dzis wieczorem albo jutro bynajmniej te od nas bo wieczorkiem bedziemy dopiero w domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 i taki mały jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 heh spokojny przejazd przez Lubin no spoko było :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 (edytowane) Kevin dzięki za pokazanie Edytowane 9 Kwietnia 2012 przez Georgii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 przejazd pierwsza klasa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi 528 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Georgii taką predkosc mialem przez pare sekund a dalej przepisowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Żałuje że za późno się o tym dowiedziałem L , ale niebawem rajd Świdnicki wiec może i ty by się cos dało zorganizować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zdjęcia ode mnie https://picasaweb.google.com/103867138847878281332/7Kwietnia2012GrillLubin?authuser=0&authkey=Gv1sRgCKyivYGc1crmTA&feat=directlink 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Luuks spocik. Dużo fotek i miłe wspomnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UA Ivan Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 zdjęcia super i spotik też do miłego następnego spotkania happy_bmw:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamoj Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Witam podobnie jak kolega za pozno sie dowiedziałem o tym spotkaniu i żałuje. Ale może macie już plany na jakiś kolejny? Ja się już z góry pisze. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 ZA***ISTE FOTY !! forest :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Ej to ja fotki robiłam lolollolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Ej to ja fotki robiłam lolollolol A piwko ja dostałem :lol::lol::lol::lol: Kto ma szkołę ten ma lżej :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi