BASTARS Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 No to pozazdrościć spotkanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Było super !!! tyle bawarek w jednym miejscu z naszego regionu ciężko razem zebrać ognisko, przyjemna rozmowa ,poznanie nowych forumowiczów oraz ekipę z e46Forum warto takie spoty organizować a i pogoda jak na zamówienie bo jak wracałem do domu to już deszc ze śniegiem padał ps . pozdrowienia dla policji z lubina że nie są takimi ***ami ja ci z polkowic :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 policja z lubina zawraca na recznym na spocie bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 /fakt pozdrowienia dla policjantów, podjechali rozpoznali sytuacje iiiiii zrobili odjazd z piskiem. Kto nie wierzy mamy trochę świadków. Potem przejazd przez miasto i płonie ognicho w lesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 kilka fotek o nas :lol: [ATTACH=CONFIG]19262[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19263[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19264[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19265[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19266[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19267[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19268[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19269[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19270[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19271[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19272[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19273[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19274[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19275[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19276[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19277[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19278[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19279[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19280[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19281[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19282[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19283[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19284[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19285[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19286[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19287[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19288[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19289[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19290[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19291[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19292[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19293[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19294[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19295[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19296[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19297[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19298[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19299[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Wrzucajcie fotki na lepszy serwer bo ta jakość to przecież jest dramat :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Wrzucajcie fotki na lepszy serwer bo ta jakość to przecież jest dramat korni moje takie są bo kamera już powinna dostać żółte tablice zabytkowa jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 A czyje to e36 na DL ze złotymi rotorami??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Wiśnia kolegi Sebastiana byłem również i kolega mały z Legnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 No ja niestety przez pogodę nie dałem rady miałem opcję na wyjazd tylko ze swoją i z małym ale dla 4 miesięcznego malucha za ciepło jednak nie było i się moja Paulinka nie zdecydował a szkoda bo widzę, że frekwencja dopisała uklon_bmw no i szacun dla wyrozumiałych policjantów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Udany spot panowie policjanci odjechali z piskiem Dziękuję wszystkim,którzy byli. Miło było poznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk330d Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 dzieki bardzo za mily spot do nastepnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 fajną imprezke mieliście!! a u nas lipka:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 fajną imprezke mieliście!! a u nas lipka:( U nas za tydzień , miejmy nadzieję ,że pogoda dopisze i frekfencja :grill: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 (edytowane) U nas za tydzień , miejmy nadzieję ,że pogoda dopisze i frekfencja ale policjantów na ręcznym to nie będziecie mieć a jak chcą przebić Lubińskich to zostaje im palenie gumy radiowozem heh chętnie bym takie coś obejrzał a Miras już myślał że szyby mu wyczyszczą do białości hehe policaje jak się do własnej buni można nie przyznawać :?: Edytowane 7 Kwietnia 2012 przez mariusz13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 pfff ja już się żegnałem z dowodem mój dres nie ma przeglądu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 przez zapomnienie czy coś mu niedomaga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Dokładnie spot udany i to jest dowód jak BMW jednoczy ludzi Było elegancko i do następnego.<bmw_1><bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 mariusz jak mówie że gościu od tej bety drugiej poszedl do reala to tak ma byc :lol: a nie ze to ja jestem ... :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 mariusz jak mówie że gościu od tej bety drugiej poszedl do reala to tak ma byc :lol:a nie ze to ja jestem ... :!: tak jest ściemniać to My a nie Nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 heh no ie, szkoda że nie dotarłem, następnym razem będę na 100 pro:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UA Ivan Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 dziękuje Wam za pierwszy i mam na dzieje że nie ostatni miły spędzony spot i oby więcej takich spotkań <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 również dzięki za spota kiełbaska smakowała lepiej w takim gronie :lol:szkoda że nie mogłem z Madzią podjechać wcześniej na zbiórkę pod REAL ale niestety ukochana wcześniej z pracy urwać się nie mogła FOREST DRECHU GDZIE FOTA GRUPOWA ????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 FOREST DRECHU GDZIE FOTA GRUPOWA ????????????? Forest grupowe :lol: jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 przez zapomnienie czy coś mu niedomaga? Przez lenistwo :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi