Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Rekomendowane odpowiedzi

Było super !!! tyle bawarek w jednym miejscu z naszego regionu ciężko razem zebrać ognisko, przyjemna rozmowa ,poznanie nowych forumowiczów oraz ekipę z e46Forum warto takie spoty organizować a i pogoda jak na zamówienie bo jak wracałem do domu to już deszc ze śniegiem padał :P

ps . pozdrowienia dla policji z lubina że nie są takimi ***ami ja ci z polkowic :lol:

kilka fotek o nas :lol:

[ATTACH=CONFIG]19262[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19263[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19264[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19265[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19266[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19267[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19268[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19269[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19270[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19271[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19272[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19273[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19274[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19275[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19276[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19277[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19278[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19279[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19280[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19281[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19282[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19283[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19284[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19285[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19286[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19287[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19288[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19289[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19290[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19291[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19292[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19293[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19294[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19295[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19296[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19297[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19298[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19299[/ATTACH]

No ja niestety przez pogodę nie dałem rady miałem opcję na wyjazd tylko ze swoją i z małym ale dla 4 miesięcznego malucha za ciepło jednak nie było i się moja Paulinka nie zdecydował ;) a szkoda bo widzę, że frekwencja dopisała uklon_bmw no i szacun dla wyrozumiałych policjantów

U nas za tydzień , miejmy nadzieję ,że pogoda dopisze i frekfencja

ale policjantów na ręcznym to nie będziecie mieć a jak chcą przebić Lubińskich to zostaje im palenie gumy radiowozem heh chętnie bym takie coś obejrzał :)

a Miras już myślał że szyby mu wyczyszczą do białości :P hehe policaje :P jak się do własnej buni można nie przyznawać :?::P

Edytowane przez mariusz13

również dzięki za spota kiełbaska smakowała lepiej w takim gronie :lol:szkoda że nie mogłem z Madzią podjechać wcześniej na zbiórkę pod REAL ale niestety ukochana wcześniej z pracy urwać się nie mogła

FOREST DRECHU GDZIE FOTA GRUPOWA ?????????????