Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Rekomendowane odpowiedzi

1. Forest & Młoda & Forest Junior

2. Grzesiek2304 & moje dwie kobietki

3. Herz - nie wiem czy z kaczorkiem moim

4. UA ivan <bmw_1>

5. Kaffert - kogoś postaram się wziąść a jak nie to solo ;P

6. jokeymiras

7. Patryk 330d-jak Miras bedzie,jeszcze nikogo nie znam,z nim bedzie mi raźniej

8. Georgii + sebo293 jak zechce

9. mariusz13 - jak tylko nie będę pracował bo akurat drugie zmiany mam

10.SenbonZakura - albo z kobietkami albo solo

11. DANIO BMW+ MARUDA

12. BaCa

13. Sebo293

w ścinawie nad odrą jest duża nowa wiata i są ławki z zadaszeniem oraz miejsce na grilla lub ośrodek za mostem tylko niewiem czy w tak krótkim czasie jestem w stanie się dowiedzieć jak tam jest i to też zależy od pogody czy nie będzie wiało z lubina to niedaleko ale to jedna z propzycji i nie patrzę że mam blisko bo do lubina latam tak co chwilę tak że niech lubin się może określi czy jest jakieś fajne miejsce gdzie można i autka postawić i porozmawiać i byśmy nie zmokli w razie czego :cry: a jak coś zapraszam do siebie miejsca mnóstwo:) co prawda cztery beemki parkują ale i wiata jest i grilla jest gdzie zrobić i z lubina też blisko :)

będę na pewno w lubinie bo pracuję w pierwszy dzień świąt a sobota na 100% wolna <bmw_1>

Edytowane przez mariusz13

Nie przesadzajmy już Mariusz do Ścinawy nie będziemy jechać...

Myślę że arena też odpada za dużo ludzi tam i miejsca może nie być.

Lepiej jak pisałem wcześniej jakaś pizzeria czy inny lokal przed którym jest parking na którym się pomieścimy :)

[ATTACH=CONFIG]19233[/ATTACH]Było kozacko. Tyle auto, tyle ludzi i najlepsza pogoda się nam trafiła z całego dnia. Dziękuję wszystko za ekstra spotkanie. Sukcesywnie będe dodawał fotosy.

[ATTACH=CONFIG]19234[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19235[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19236[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19237[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19238[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19239[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19240[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19241[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19242[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19243[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19244[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19245[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19246[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19247[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19248[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19249[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19250[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19251[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19252[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19253[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19254[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19255[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19256[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19257[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19258[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19259[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19260[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19261[/ATTACH]