sebo293 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 1. Forest & Młoda & Forest Junior2. Grzesiek2304 & moje dwie kobietki 3. Herz - nie wiem czy z kaczorkiem moim 4. UA ivan <bmw_1> 5. Kaffert - kogoś postaram się wziąść a jak nie to solo ;P 6. jokeymiras 7. Patryk 330d-jak Miras bedzie,jeszcze nikogo nie znam,z nim bedzie mi raźniej 8. Georgii + sebo293 jak zechce 9. mariusz13 - jak tylko nie będę pracował bo akurat drugie zmiany mam 10.SenbonZakura - albo z kobietkami albo solo 11. DANIO BMW+ MARUDA 12. BaCa 13. Sebo293 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Pogoda na tą chwilę jest nie za ciekawa więc przydałby się na wszelki wypadek plan B jeśli grill nie wypali. Jakieś propozycje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 parking galeria cuprum arena pod dachem ??? tylko niewiem czy miejsca będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Forest to można do spokojnego lokalu usiąść i pogadać może jakaś pizzeria albo coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 (edytowane) w ścinawie nad odrą jest duża nowa wiata i są ławki z zadaszeniem oraz miejsce na grilla lub ośrodek za mostem tylko niewiem czy w tak krótkim czasie jestem w stanie się dowiedzieć jak tam jest i to też zależy od pogody czy nie będzie wiało z lubina to niedaleko ale to jedna z propzycji i nie patrzę że mam blisko bo do lubina latam tak co chwilę tak że niech lubin się może określi czy jest jakieś fajne miejsce gdzie można i autka postawić i porozmawiać i byśmy nie zmokli w razie czego :cry: a jak coś zapraszam do siebie miejsca mnóstwo:) co prawda cztery beemki parkują ale i wiata jest i grilla jest gdzie zrobić i z lubina też blisko będę na pewno w lubinie bo pracuję w pierwszy dzień świąt a sobota na 100% wolna <bmw_1> Edytowane 5 Kwietnia 2012 przez mariusz13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Nie przesadzajmy już Mariusz do Ścinawy nie będziemy jechać... Myślę że arena też odpada za dużo ludzi tam i miejsca może nie być. Lepiej jak pisałem wcześniej jakaś pizzeria czy inny lokal przed którym jest parking na którym się pomieścimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Nie przesadzajmy już Mariusz do Ścinawy nie będziemy jechać... myśle że nie będzie takiej potrzeby i pogoda będzie taka jak dzisiaj uklon_bmw bo lotnisko byłoby najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 jak dla mnie to cały spot może się odbyć pod realem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 jak dla mnie to cały spot może się odbyć pod realem tyle że bez grilla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SenbonZakura Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 z pogodą o jest różnie dziś niby miało padać i 9* C a było z 15*C i słoneczko czyli jak robimy najpierw 14:45 na realu?Potem na lotnisko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Tak było ustalone najpierw na realu potem się już dogadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 jak wszystkie wiatry powieją w odpowiednim kierunku i pogoda dopisze to możliwe, że i ja się "spojawię" jak mawia Czesio:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 oby się taka pogoda utrzymała do popołudnia bo moje latanie na szmacie pójdzie się ***ać lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 nie wiem jak tam u was ale w polkowicach kropi dosc mocno :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 nie chce nic straszyć ale u nas w Polkorico już deszczyk kropi :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SenbonZakura Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 kurcze rodzinka sie zjechała z danii , a widzę za***stą chmurę od strony lubina, ale postaram się podjechać chodź na półgodzinki ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 sorki, ale ja chyba nie dam rady, raczej nie wyrobię się do 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 u mnie się robi ciemno od strony Lubina ale jeszcze nie pada oj chyba pizza nam zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Ja nawet auta nie myje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Ja nawet auta nie myje a co pod kocykiem sie ubrudziło??:dance::4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 a co pod kocykiem sie ubrudziło?? o w morde uklon_bmwuklon_bmwuklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeRz Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 aaa czekajcie na mnie bo ja zapomnialem !! ;lD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 [ATTACH=CONFIG]19233[/ATTACH]Było kozacko. Tyle auto, tyle ludzi i najlepsza pogoda się nam trafiła z całego dnia. Dziękuję wszystko za ekstra spotkanie. Sukcesywnie będe dodawał fotosy. [ATTACH=CONFIG]19234[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19235[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19236[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19237[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19238[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19239[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19240[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19241[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19242[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19243[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19244[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19245[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19246[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19247[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19248[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19249[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19250[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19251[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19252[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19253[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19254[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19255[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19256[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19257[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19258[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19259[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19260[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19261[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Jak dla mnie to było elegancko:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 bylo za***iscie hehe frekfencja dopisała, ogniosko sie paliło, kiełbaski były nawet na krzywy ryj mozna bylo cos zjesc takze full zestaw :lol: wieczorkiem dodam kilka zdjec i filmik do nastepnego ludziska!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi