Forest Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Kolega Kaffert z Legnicy pisał dziś do mnie i zaproponował by spotkać się w jakiś dzień, pogadać, może zrobić jakiegoś grilla. Podczas Świąt będę w Lubinie więc myślę, że w sobotę (7 kwietnia) można by faktycznie jakoś się zebrać. Jest kilka osób z Głogowa/ Polkowic/ Lubina/ Legnicy więc chyba najbardziej optymalnym miejscem byłby Lubin. Polkowice z oczywistych względów odpadają Przy lotnisku jest miejscówka gdzie można zrobić ognisko lub rozstawić grile (skręca się za salonem Audi/VW). A jak nie grill to po prostu jakiś parking przy którymś markecie. Co o tym myślicie, byłby ktoś chętny ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaffert Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Kolega Kaffert z Legnicy pisał dziś do mnie i zaproponował by spotkać się w jakiś dzień, pogadać, może zrobić jakiegoś grilla. Podczas Świąt będę w Lubinie więc myślę, że w sobotę (7 kwietnia) można by faktycznie jakoś się zebrać. Jest kilka osób z Głogowa/ Polkowic/ Lubina/ Legnicy więc chyba najbardziej optymalnym miejscem byłby Lubin. Polkowice z oczywistych względów odpadają Przy lotnisku jest miejscówka gdzie można zrobić ognisko lub rozstawić grile (skręca się za salonem Audi/VW). A jak nie grill to po prostu jakiś parking przy którymś markecie. Co o tym myślicie, byłby ktoś chętny ??? jak najbardziej zaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 też jestem za Forest ustal konkretnie jakąś miejscówke, godzinę itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Za! - nawet dresa już mam spuszczonego z kobyłek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 (edytowane) Proponuję godzinę 15.00, miejsce lotnisko, są tam ławeczki, parking, zaraz przy nim miejsce na grilla i ognisko. Tak by każdy trafił proponuję spotkac się o 14.45 na parkingu przy markecie REAL (łatwy dojazd zarówno dla ludzi z Głogowa/ Polkowic jak i Legnicy), stamtąd udamy się razem na miejsce. Kto ma ochotę dołączyc, miło spędzic czas, pogadac, pogrillowac - zapraszam. P.S. O czywiście o braku burackich zachowań, paleniu gumy i zapierdzielaniu przez miasto z niedozwoloną prędkością nie musze chyba przypominac... Lista: 1. Forest & Młoda & Forest Junior Edytowane 1 Kwietnia 2012 przez Forest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 (edytowane) OK ja jak najbardziej piszę się na ten spot dojazd do Reala prosty i każdy trafi, a dalej to już damy radę jak będzie ładna pogoda tp pakuję grilla i kiełbaski Lista: 1. Forest & Młoda & Forest Junior 2. Grzesiek2304 & moje dwie kobietki Edytowane 1 Kwietnia 2012 przez grzesiek2304 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeRz Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 1. Forest & Młoda & Forest Junior 2. Grzesiek2304 & moje dwie kobietki 3. Herz - nie wiem czy z kaczorkiem moim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Wrr a ja znow w niemcowni, ale na szczescie polece na zlot poludnie i do muzeum wiec nerwy mam spokojne :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UA Ivan Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 ja też się pisze ale koledzy mogę do którejś griownicy bo narazi niema pytanie_bmw [h=2][/h] 1. Forest & Młoda & Forest Junior 2. Grzesiek2304 & moje dwie kobietki 3. Herz - nie wiem czy z kaczorkiem moim 4. UA ivan <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaffert Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 1. Forest & Młoda & Forest Junior 2. Grzesiek2304 & moje dwie kobietki 3. Herz - nie wiem czy z kaczorkiem moim 4. UA ivan <bmw_1> 5. Kaffert - kogoś postaram się wziąść a jak nie to solo ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaffert Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 pogoda sprawdzona ma być koło 20 stopni przez cały przyszły weekend także pozytywnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 [h=2][/h] 1. Forest & Młoda & Forest Junior 2. Grzesiek2304 & moje dwie kobietki 3. Herz - nie wiem czy z kaczorkiem moim 4. UA ivan <bmw_1> 5. Kaffert - kogoś postaram się wziąść a jak nie to solo ;P 6. jokeymiras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk330d Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 1. Forest & Młoda & Forest Junior 2. Grzesiek2304 & moje dwie kobietki 3. Herz - nie wiem czy z kaczorkiem moim 4. UA ivan <bmw_1> 5. Kaffert - kogoś postaram się wziąść a jak nie to solo ;P 6. jokeymiras 7.Patryk 330d-jak Miras bedzie,jeszcze nikogo nie znam,z nim bedzie mi raźniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczypaS Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 kurde, propozycja dobra, ale znowu rodzinka robi sobie posiadówe u mnie więc nie wiem czy wpadne i pewnie na ostatnia chwile dam znacpytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 1. Forest & Młoda & Forest Junior 2. Grzesiek2304 & moje dwie kobietki 3. Herz - nie wiem czy z kaczorkiem moim 4. UA ivan <bmw_1> 5. Kaffert - kogoś postaram się wziąść a jak nie to solo ;P 6. jokeymiras 7. Patryk 330d-jak Miras bedzie,jeszcze nikogo nie znam,z nim bedzie mi raźniej :wink: 8. Georgii + sebo293 jak zechce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaffert Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 1. Forest & Młoda & Forest Junior 2. Grzesiek2304 & moje dwie kobietki 3. Herz - nie wiem czy z kaczorkiem moim 4. UA ivan <bmw_1> 5. Kaffert - kogoś postaram się wziąść a jak nie to solo ;P 6. jokeymiras 7.Patryk 330d-jak Miras bedzie,jeszcze nikogo nie znam,z nim bedzie mi raźniej będzie git malyna, ja znam tylko jokeymirasa i Georgi ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Grzesiek czy mógłbyś zabrać ze sobą laptopa i uruchomić mi dzienne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 nie ma problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 1. Forest & Młoda & Forest Junior 2. Grzesiek2304 & moje dwie kobietki 3. Herz - nie wiem czy z kaczorkiem moim 4. UA ivan <bmw_1> 5. Kaffert - kogoś postaram się wziąść a jak nie to solo ;P 6. jokeymiras 7. Patryk 330d-jak Miras bedzie,jeszcze nikogo nie znam,z nim bedzie mi raźniej 8. Georgii + sebo293 jak zechce 9. mariusz13 - jak tylko nie będę pracował bo akurat drugie zmiany mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SenbonZakura Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 1. Forest & Młoda & Forest Junior 2. Grzesiek2304 & moje dwie kobietki 3. Herz - nie wiem czy z kaczorkiem moim 4. UA ivan <bmw_1> 5. Kaffert - kogoś postaram się wziąść a jak nie to solo ;P 6. jokeymiras 7. Patryk 330d-jak Miras bedzie,jeszcze nikogo nie znam,z nim bedzie mi raźniej 8. Georgii + sebo293 jak zechce 9. mariusz13 - jak tylko nie będę pracował bo akurat drugie zmiany mam 10.SenbonZakura - albo z kobietkami albo solo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 nie ma problemu Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaffert Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 weźcie aparat, zrobimy grupową ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Może dołączy kilka osób z E46Forum, jest tam kilka osób z Lubina, dałem chłopakom cynk :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 1. Forest & Młoda & Forest Junior 2. Grzesiek2304 & moje dwie kobietki 3. Herz - nie wiem czy z kaczorkiem moim 4. UA ivan <bmw_1> 5. Kaffert - kogoś postaram się wziąść a jak nie to solo ;P 6. jokeymiras 7. Patryk 330d-jak Miras bedzie,jeszcze nikogo nie znam,z nim bedzie mi raźniej 8. Georgii + sebo293 jak zechce 9. mariusz13 - jak tylko nie będę pracował bo akurat drugie zmiany mam 10.SenbonZakura - albo z kobietkami albo solo 11. DANIO BMW+ MARUDA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaCa.pl Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 1. Forest & Młoda & Forest Junior 2. Grzesiek2304 & moje dwie kobietki 3. Herz - nie wiem czy z kaczorkiem moim 4. UA ivan <bmw_1> 5. Kaffert - kogoś postaram się wziąść a jak nie to solo ;P 6. jokeymiras 7. Patryk 330d-jak Miras bedzie,jeszcze nikogo nie znam,z nim bedzie mi raźniej 8. Georgii + sebo293 jak zechce 9. mariusz13 - jak tylko nie będę pracował bo akurat drugie zmiany mam 10.SenbonZakura - albo z kobietkami albo solo 11. DANIO BMW+ MARUDA 12. BaCa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi