szakal80 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 witam moje pytanie,orientuje sie ktos czy pokrywa zaworow z m52 pasuje do m50 ? ? ? ?Czy moze rozni sie tylko umiejscowieniem korka oleju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majster_e30 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 RealOEM.com BMW E36 320i Cylinder head cover RealOEM.com BMW E36 320i Cylinder head cover Hmm na rysunku wyglądają tak samo ale różnią się numerami..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Podczepię się pod ten stary temat. W M52 był dwie pokrywy, jedna alu druga plastikowa (jak ktoś woli to złota i czarna). Można stosować je zamiennie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudix-R1 Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Ja miałem w e36 złotą?, na pierwszy rzut oka można podmienić, ale trzeba by było sprawdzić obie od spodu czy tak samo wyglądają. Ogólnie nie sprawdzałem nigdy tego, tak tylko polemizuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi