darioital Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Czy pod korkiem od zbiorniczka wspomagania powinna byc jakaś uszczelka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 no oczywiście,że tak,może być już tak sprasowana w korku,że jej nie widzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Odgrzeje temat ale myślę że to pomocna rada za miast uszczelki zastosowałem silikon wysoko temperaturowy. Odtłuszczamy korek nakładamy nie dużo silikonu w koło górnej krawędzi korka a ostatniego rowka gwintu potem moczymy w wodzie i nadmiar ściągamy np.drewnianym patyczkiem od loda namoczonym w wodzie po tej akcji odkładamy korek na kilka godzin jak zastygnie igłą,nożem usuwamy silikon,który powchodził na gwint czy zabrudził brzegi korka i mamy extra uszczelkę,która nie sparcieje po jakimś czasie jak zwykła gumowa... Zastosowałem taki do 300stopni w tubce A wiem,że często poci się nam z pod korka lub rurek na rurki to zakładamy nowe opaski i po pół centa ścinamy rurki bo na końcówkach zawsze zajechane są i mamy suche wspomaganie Ps. ATF valvoline maxlife wyciszył wspomaganie. Szerokości koledzy bmw_0 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Faktycznie moze to i rozwiązuje problemy pocenia się korka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 no ciekawy pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 dobra rada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi