ary Opublikowano 5 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 cze chłopaki.... z tą regulacja świateł chyba jednak będe musiał sie udać na stacje diag. szukałem tych pokręteł i nie ma. patrzyłem od przodu na lampy że może tam coś: są jakieś wkręty alenic poprostu nic. no i druga sprawa. znowu mam wyciek ze zbiorniczka albo z drugiego węża który wychodzi ze zbiorniczka. nie wiecie ile te węże kosztują? czy można jakieś zamienniki zastosować? pomóżcie z góry dziękuje. ary uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 5 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 tym pokretlem regulowane sa swiatła, działająca pompka wpycha lub wyciąga bolec przez co światła mijania idą w góre lub w dół, jeżeli pompka nei działa zobacz czy kręcąc tym coś sie zmiania jeżeli nie troszeczke trzeba przerobic, na bolcu jest gwint więć powiniene dojść do tego co trzeba zrobić pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi