Gość Opublikowano 4 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 Niedawno nabyłem drogą kupna radyjo do mojej bumci. [e36 sedan] Sprzęt montował koleś z MediaM. I podłączył kabelki. Radyjko gra ale czasem w trakcie jazdy (w mieście i poza) lubi gubić sygnał. Chciałbym sprawdzić stan anteny i ewentualnie coś do niej dołożyć/naprawić/zmienić. W związku z tym pytanie moje - gdzie jest fabrycznie antena ? Z tego co mówił koleś - antena jest zespolona z tylnią szybą ? Możliwe to to jest ?? Czekam na sugestie[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 4 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 mozliwe jak najbardziej, przyjzyj sie uwaznie swojej szybie pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDSerek Opublikowano 4 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 Witam tak dwie sciezki tak jak sa do ogrzewania tylniej szyby sluza za antene... w lewym slupku tylnim czyli za kierowca jest rozdzialka anteny..sprawdz tam moze cos sie tam rozlaczylo pozdrowka... (trzeba zdjac boczek tylni gdzie jest lampa oswietlania pozdro) <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 jest na szybie bo u mnie jest na calej bocznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 Rzeczywiście - macie rację <bmw_2> Była wtyczka i to dość mocno "nadgryziona" zębem czasu :twisted: Teraz słychać różnicę happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OpTo Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 jaw swojej e30 tez podlaczalem radio ostatnio i wlasnie anteny niema ;| tzn z tylu za kierowca przy tylnej szybie wychodzi kabelek anteny mozliwe zeby antena radiowa bylaw tylenj szybie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 jaw swojej e30 tez podlaczalem radio ostatnio i wlasnie anteny niema ;| tzn z tylu za kierowca przy tylnej szybie wychodzi kabelek anteny mozliwe zeby antena radiowa bylaw tylenj szybie ?? Dokładnie tak - antena jest jakby wtopiona w tynią szybę - przynajmniej u mnie w E36, ale podejrzewam, że to nie pierwszy model <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OpTo Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 nie znalazlem podlaczenia ale w gniazdo kablawpialem ok. 1.5 metra kabla jako antene i ulozylem za tapicerka w bagazniku pieknie lapie stacje :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 w wiekszości bmw tak jest.U mnie to trzy kolejne gorne sciezki w tylnej szybie sa inaczej zakonczone niz sciezki ogrzewania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz318is Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 antena w e36 jest na samym srodku , ida takie dwa pasy na tylniej szybie oczywiscie <bmw_1> <bmw> :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 ja u siebie antene mam na dachu, więc nie każda E36 miała wbudowana w szybe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
showtime-tv Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 U mnie np antenka wbudowana w tylną, lewą boczną szybe bagaznika (touring) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRYCIU Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 A ja u siebie w E30 mam z tyłu na błotkiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilku Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 dwa pioneowe paski na srodku tylenj szyby ale w mojej coupejce nie mam radia:P pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi