DANIO Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 posiadam tylko 2 szt- po kosztach mogę oddać happy_bmw Biorę już pisze na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mahow Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Siema Danio na ostatnim zlocie w Lubinie na lotniski widziałem twoje lampy fajnie przydymione ostatnio mielismy mały spocik tak samo w Lubinie i Forest coś wspominał, że wiesz jak dobrze i efektownie przyciemnic kierunki bo z tego co wiem to ty nie masz foli. Forest coś wspominał, że robiło się coś i pózniej polerowało ale co i jak dokładnie to nie wiem, jeśli możesz mi powiedzieć bedę ci wdzięczny :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Siema Danio na ostatnim zlocie w Lubinie na lotniski widziałem twoje lampy fajnie przydymione ostatnio mielismy mały spocik tak samo w Lubinie i Forest coś wspominał, że wiesz jak dobrze i efektownie przyciemnic kierunki bo z tego co wiem to ty nie masz foli. Forest coś wspominał, że robiło się coś i pózniej polerowało ale co i jak dokładnie to nie wiem, jeśli możesz mi powiedzieć bedę ci wdzięczny :mrgreen: słuchaj przyciemniałem to folią do lamp ja tylko odtłuściłem dobrze i folie przyklejałem jeśli byś chciał pomalować to warto je najpierw odnowić a później pomalować czyli zmatowić papierkiem pod wodom a następnie wypolerować i pomalować ja osobiście polecał bym Ci mój sposób bo co zrobisz jak ciemne kierunki się znudzą ?? a farbę jest kuresko ciężko zmyć i trzeba zdzierać papierkiem pod wodą I polerować aby wróciły do poprzedniego stanu a folie podgrzewasz i zdzierasz. Jeśli chcesz mam jeszcze trochę foli możemy się ustawić w któryś dzień wpadł byś do mnie to Ci zrobię NO PROBLEMU :mrgreen::mrgreen: albo jeśli masz e46 po lifcie to dam ci swoje kierunki a ja wezmę twoje przyciemnię i się odmienimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 w e46 trzeba wiercic dziury w odblysniku chyba ze jest jakies inne mocowanie a te z linku z allegro potrebuja urzycia wiertarki jest jeszcze inny sposob, bez uzycia krzyzy daje efekt bardzo ciemnej lampy, a tylko minimalnie wplywa na jasnosc swiatla sposob mojego znajomego, ktory zrobil juz dziesiatki lamp (najciemniej jak sie da) - jak cos to walcie na PW pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi