Chacko e30 Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Witam mam pytanie,zabieram sie za zawieche w swojej e34.do wymiany mam tylko tuleje metalowo gumowe i tu sie nasuwa mój problem iż taka tuleja LEMFOERDERA kosztuje 52zł (to nie problem,tylko w mojej hurtowni bedzie dopiero za 2 tyg) ale jest zamiennik HANS PRIESA za 41zł.osobiscie wole lemfoerdera ale za 2 dni kończy mi sie przegląd i musze sie na coś zdecydowć. słyszał ktoś o takim dostawcy i czy warto inwestowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Powiem krótko, śmierdzi chińszczyzną Hans Pries to inaczej Topran. Części tanie, a co za tym idzie jakość. Na start może i dobra alternatywa, ale biorąc to pod uwagę to wyrzucanie kasy w błoto. Lepiej już kupić Febi albo Meyle. A propos z allegro ściągniesz w 2 dni. Dziwne, że taki długi czas oczekiwania. happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Powiem krótko, śmierdzi chińszczyzną Hans Pries to inaczej Topran. Części tanie, a co za tym idzie jakość. Na start może i dobra alternatywa, ale biorąc to pod uwagę to wyrzucanie kasy w błoto. Lepiej już kupić Febi albo Meyle. A propos z allegro ściągniesz w 2 dni. Dziwne, że taki długi czas oczekiwania. happy_bmw **** jasiu karuzela ..... jeżdżę już 3 lata na całej zawieszce z Teknorota i jest gitara Relacja ceny teknorota to 1/3 wartości lemfordera , a klepie je najpewniej ta sama chińska fabryka tyle że logo inne nabijają :dance: A wnioski są takie , jak masz rozwalić zawieszkę na dziurze to i tak ją rozwalisz nie ważne jakiej firmy będzie i ile będzie kosztowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 dokładnie hans pries to jest TOpran!!!! nie są aż takie złe ale cenowo też nie powalają!!! stosunek jakości do ceny= 3z takim małym plusem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Cena mówi za siebie. Chińczyki już doganiają produkty markowe, niestety, a jakość stoi w miejscu...happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oibis Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Hans Pries ponoć niemiecki w polsce pakowane, nie jest takie złe, nigdy nie miałem reklamacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Opinie o marce na forach też nie pozostawiają suchej nitki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oibis Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 no i ci to dają te opinie nigdy pewnie nie zakładali HP i nie mieli z nim nic do czynienia w stosunku do ceny nie jest zła ta firma, tak powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 W sumie ludzie na tym jeżdżą, dlatego jak wspomniałem dobra alternatywa na start, ale do marki to jeszcze daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 A propos, testowałem wachacze toprana w żony samochodzie, niestety zdechły przed upływem sezonu, założyłem Febiego i śmiga drugi rok, więc odpowiedź sama się nasuwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 27 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 juz po temacie,podjechałem do intercars i mieli na miejscu lemfoerdera za 69zł szt. kupiłem,wymieniłem i jest git;D a apropo chińczyków to teraz niewiadomo co jest co! ostatnio kupowałem kpl rozżąd SKF do Focusa i w kartonie był pasek GAETS rolka z napinaczem RUVILLE a pompa wody SKF. i teraz dojdź o co chodzi. tak samo jest z chinszczyzną,już niepamiętam co kupowałem ale bodajże szczęki tylne i w opakowniu HART było drugie opakowanie TRW! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi