YOGIRDM Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 WITAM zginely mi listwy z mojego auta/zderzaka,jakby ktos trafil to na allegro itp to prosze o info,mialy charakterystyczny "znak" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bultan Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 to chyba kradzież nie na sprzedaż wydaje mi się że ktoś Ci zajumał do swojego dupowozu albo dla zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas_wrock Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 albo mieli zamiary na caly zderzak ale cos ich sploszylo, uwaga teraz na to co jeszcze zostalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmaarrcciinn Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Witaj Yogirdm. Mi ukradli cały taki zderzak niedawno, ale na miejscu zostawili te właśnie listwy. Będę kupował cały kompletny więc jeśli chcesz mogę Tobie wysłać te listwy. Moje są w kolorze granitsilber ale jeśli je zmatujesz i liźniesz na czarno lub zedrzesz lakier do listwy to będą gitara... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 WITAMzginely mi listwy z mojego auta/zderzaka,jakby ktos trafil to na allegro itp to prosze o info,mialy charakterystyczny "znak" ciężko będzie takie listwy łatwo pomalować i znaki szczególne znikną:cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotras120682 Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Co za chamstwo. Wokół same złodzieje masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YOGIRDM Opublikowano 28 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Witaj Yogirdm. Mi ukradli cały taki zderzak niedawno, ale na miejscu zostawili te właśnie listwy. Będę kupował cały kompletny więc jeśli chcesz mogę Tobie wysłać te listwy. Moje są w kolorze granitsilber ale jeśli je zmatujesz i liźniesz na czarno lub zedrzesz lakier do listwy to będą gitara...sluchaj kolego,bardzo bylbym Ci wdzeczny jakbys mi wyslal te listwy,masz u mnie dobrą butelkeuklon_bmwwysylam PW z danymi do wysylki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi