Ramzes Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Witam jestem tu nowy wiec jak cos spapram to dajcie mozecie bic mam taki problem przygotowywuje BMW 318 z 93r do lakierowania i mam problem z rozebraniem drzwi a dokladnie z wyciagnieciem klamek moze mi ktos to delikatnie wytlumaczyc:/ aha i jak juz tu jestem to zapytam od razu jak sciagnac ten ogranicznic z drzwi bo chce je sciagnac tylko nie moge dac rady z tym ogranicznikiem... Prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 no niewiem jak jest w e36 ale ogranicznik to chyba trzeba wycisnąć ściskając go jakoś żeby wyszedł z mocowania.co do klamek to myśle że trzeba się dokładnie przyjrzeć,spróbuj wycisnąć najpierw te ramki które są wokół klamek[no chyba że ich niema :roll: :mrgreen: ] a potem dopiero zająć się nimi.lub spróbuj najpierw ściągnąć boczki,może pod nimi są śruby.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi