Kaffert Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Panowie próbował ktoś z was polerować felgi style 33? są podatne na polerke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Rozumiem że masz srebrben fele,nie czarne? Poza tym ja preferuję polerkę i filc + sonax,jest bardziej skuteczna i daje efekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 O ile dorze kojarzę są to felgi 16" z wieloma szprychami BMW-klub.pl • Zobacz temat - [Zam/ Sprz] Felgi z oponami e39 na skórę lub lampy po Lifcie jak to te to ja bym się za to nie brał zbyt wiele szczelin do polerowania tam gdzie nie dojedziesz filcem na wiertarce to jedziesz ręcznie ..... No i te felgi w polerce hmmm moim zdaniem będą wyglądały dziwnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Wypolerować w istocie mona wszystko ale jak tu widze i sebo sie nie myli zycia Ci braknie zanim skończysz 4 sztuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 nie wiem,jak wy uczestniczycie w wirtualnym życiu forum,przecież a auto i tak sprzedane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi