bartoszk Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 (edytowane) Witam. Jak w temacie. Chętnie nabędę drogą kupna felgi aluminiowe 17 lub 16 cali, z oponami letnimi lub bez opon, do bmw e39 przed liftingiem z piastą 74,1mm. Pozdrawiam. Edytowane 24 Marca 2012 przez bartoszk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Mam felgi stalowe 16 i aluminiowe 16z E46 dwa kplety z oponami, jest możliwość sprzedania samych opon. opony na stalowych mają 5-6mm x4szt opony na alumiowych mają 4,5 x4szt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartoszk Opublikowano 25 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Z e46 nie podejdzie otwór na piastę i et. Nie lubię kombinować z dystansami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Więc jak by co to mam same oponki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian 520I Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Witam.Jak w temacie. Chętnie nabędę drogą kupna felgi aluminiowe 17 lub 16 cali, z oponami letnimi lub bez opon, do bmw e39 przed liftingiem z piastą 74,1mm. Pozdrawiam. w jakich pieniążkach szukasz felg?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartoszk Opublikowano 26 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 w jakich pieniążkach szukasz felg?? Nie mam określonej kwoty, i tak jestem zmuszony coś kupić i tak, nie będę jeździł na zimówkach Wiadomo każdy chce jak najtaniej i jak najlepiej:) Jestem otwarty na propozycje, nie będę sypał kwotami bo na razie się średnio orientuje, nie mam czasu by się rozejrzeć (między innymi dlatego ten temacik:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian 520I Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 a 18"ki cię nie interesują??? mam ładny kpl do sprzedania z oponami 5,5mm i 6,5mm Styling 65:lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartoszk Opublikowano 28 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Niee. 18 cali to za dużo. Mam tylko silnik 2.0, a poza tym jeżdżę w większości po mieście. Interesują mnie 16 lub 17. Ale dzięki za propozycję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seVWo Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Witam, mam felgi 17 cali do e39, styling 32, przod 7 cali, tyl 8. Opony sa na nich 225/45/17 na jeden sezon, felgi przeszly maly pobyt w SPA:) a mianowicie zostaly wszytskie wyprostowane (nigdy nie spawane itp ale swoje lata maja) wyiaskowane i pomalowane proszkowo, wrzucam pogladowe foto, a foto moich felg zrobie jak wroca z lakierni, cena 1300zl do negocjacji, pozdrawiamhttp://forums.bimmerforums.com/forum/showthread.php?t=1635012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Niee. 18 cali to za dużo. Mam tylko silnik 2.0, a poza tym jeżdżę w większości po mieście. Interesują mnie 16 lub 17.Ale dzięki za propozycję. Cienias jesteś E46 i M43B18 - 235/30/19 x4 Ale sie nie jeździ tylko fele się toczy tzn się lansuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartoszk Opublikowano 31 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 (edytowane) Witam, mam felgi 17 cali do e39, styling 32, przod 7 cali, tyl 8. Opony sa na nich 225/45/17 na jeden sezon, felgi przeszly maly pobyt w SPA:) a mianowicie zostaly wszytskie wyprostowane (nigdy nie spawane itp ale swoje lata maja) wyiaskowane i pomalowane proszkowo, wrzucam pogladowe foto, a foto moich felg zrobie jak wroca z lakierni, cena 1300zl do negocjacji, pozdrawiamhttp://forums.bimmerforums.com/forum/showthread.php?t=1635012 No z tego co mi wiadomo to do e39 powinno być 8 i 9 cali. Chyba że się pomyliłeś. Cienias jesteś E46 i M43B18 - 235/30/19 x4 Ale sie nie jeździ tylko fele się toczy tzn się lansuje No wole mieć mniejsze koła niż jeździć slalomem i omijać nawet najmniejsze dziury w drodze, nic innego ci nie pozostaje jak tylko się toczyć. Swoją drogą to musi być potwór z tym silnikiem i kołami Kwestia wyboru. Edytowane 31 Marca 2012 przez bartoszk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 No wole mieć mniejsze koła niż jeździć slalomem i omijać nawet najmniejsze dziury w drodze, nic innego ci nie pozostaje jak tylko się toczyć. W mieście i tak się kazdy toczy- korki non stop i ograniczenie do 50km/h wiec mi styka Swoją drogą to musi być potwór z tym silnikiem i kołami Odbieram to jako zazdrość z Twojej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartoszk Opublikowano 31 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 (edytowane) Wręcz przeciwnie, bardzo mnie rozśmieszasz:) Bez obrazy oczywiście. Edytowane 31 Marca 2012 przez bartoszk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seVWo Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 No z tego co mi wiadomo to do e39 powinno być 8 i 9 cali. Chyba że się pomyliłeś.Felgi sa 7 i 8 cali tylko maja takie et ze w e36 wystaja wiec do e39 beda idealne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartoszk Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 No z tego co mi wiadomo to do e39 powinno być 8 i 9 cali. Chyba że się pomyliłeś.Felgi sa 7 i 8 cali tylko maja takie et ze w e36 wystaja wiec do e39 beda idealne Jakie jest to ET? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi