koko090681 Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Panowie nie dobre wiadomości mam dla tych co lubią pas na skarbimierzu - jutro bedzie tam stawiana waga więc już chyba wiadomo co bedzie :-( znów zamkną pas 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 dobrze że w niedziele tam wpadłem na spot i coś podpalałem happy_bmwhappy_bmwhappy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 No to szkoda że mnie ten spot ominął Ale może na wiosnę znowu zawiną manele Wysłane z mojego GT-I9100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 1 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 No to będziemy śmigać na Oleśnicę :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUCHU 77 Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 No to będziemy śmigać na Oleśnicę :shock: no włanie zawsze si coś znajdzie do spotów:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 lotnisko w oleśnicy przejął powiat i zaczynają coś tam działać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Dyzio na Burmistrza Oleśnicy hahahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Znowu pewnie będą przechowywać zborze :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viviek Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 takie szybkie pytanko wie ktoś czy tam w Skarbimierzu dalej można coś polatać ? albo gdzie w okolicy jest w miarę duży plac najlepiej bez krawężników i drzew i wyłączony z ruchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUCHU 77 Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 postaram się jutro podjechać i zobaczyć co się tam dzieje bo dawno nie byłem:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 takie szybkie pytanko wie ktoś czy tam w Skarbimierzu dalej można coś polatać ?albo gdzie w okolicy jest w miarę duży plac najlepiej bez krawężników i drzew i wyłączony z ruchu ogólnie to pas jest zamknięty aż kukurydzy nie sprzątną - a miedzy bunkrami leje się asfalt narazie jest od ronda na skarbimierzu do firmy MIARY I WAGI (tam właśnie pracuje to wiem :lol:) a gdzieś dalej to nie wiem ,zabardzo to nie ma gdzie ,ale myśle że kosteczka na stacji paliw cię zadowoli bo jest już zamkniety bmw_1CPN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viviek Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 i jakie wyniki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 zaczęły się wywózki kukurudzu:lol: z lotniska - to znak że nie długo bedzie gdzie posiedzieć :lol:8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUCHU 77 Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 zaczęły się wywózki kukurudzu:lol: z lotniska - to znak że nie długo bedzie gdzie posiedzieć :lol:8) heh to fajnie znów będzie gdzie pośmigać, pilnuj Paweł kiedy go upszątną :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi