Georgii Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Forest popieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 a co, poza torem sie nigdy nie scigaliscie ? No jak sie zapewne domyślasz, jesteśmy takimi dziadkowozami że NIE. Nie jesteśmy ludzmi których bawi ściganie się w centrum miasta gdzie panuje normalny ruch uliczny. Może i jest to droga prosta z pierwszeństwem ale nie do ścigania się. Skarbimierz to co innego, tam nie ma ruchu.... i szukamy takich miejsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Na Oleśnice można normalnie wbijać Byle w weekend.. My tam normalnie całą niedziele trenujemy i policja czasem wpadnie pooglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUDY Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Mieszkam w Laskowicach i wiem, że tutaj nie ma gdzie pojeździć! Wszędzie prawe strony i duży ruch pojazdów. Tak jak Forest pisał jeden postanowił wyciąć przystanek z krajobrazu i udało mu się przy okazji z niemiłym bonusem bo ucierpiały 2 niewinne osoby... ehh;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 To ta oleśnica ciekawie wygląda jak i placyk ze zlotami fiaciorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 31 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 a co, poza torem sie nigdy nie scigaliscie ? Normalnie na codzień jeżdzę w jeansachlolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 31 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Myślę ,że najlepszą opcją będzie teren wyłączony z ruchu , czyli lotnisko w Oleśnicy pogrilujemy pościgamy , zutylizują opony kto tam będzie miał i poza tym każdy praktycznie ma blisko:drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUDY Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Normalnie na codzień jeżdzę w jeansachlolol To było prze*******te!!!! buahahha:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Hehe to co dziadkowozy macie jakieś foty z tej oleśnicy czy jedziemy się ciąć na maślice lolollolollolollolollolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Stary jak dla mnie możesz się ścigać w samym środku Jelcza, od ronda do Orlenu albo ćwiczyć zjazdy i dachowania z wiaduktu... Zresztą chyba ostatnio jeden taki pajac w******lił się w przystanek autobusowy...Jeśli masz tylko takie pomysły to może proponuj je na innym forum... Forest takich pajaców w jelczu nie brakuje , szczególnie w holdzwagenach:p:bag::bag::bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Pamiętam jak kiedyś pojechaliśmy na urodziny Klubu do Karpacza. Podjechało kilka Beemek z Jeleniej Góry. Przywitaliśmy się z nimi, chwilę pogadaliśmy i leci tekst "To co, jedziemy na Karpacz, blokujemy ulice i ścigamy się?". Ja******lę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 lotnisko chyba znow jest otwarte Opole: Festiwal 3 Kotwice. Dużo muzyki i szczytny cel - Wiadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 no ja myślę ,że jakieś w okolicy ze dwie alternatywy na spota powinny być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freex Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 lotnisko w skarbim juz dawno otwarte!! co tydzien przyjezdza ekipa bmkami i skyline'ami trenowac drifting dzieje sie tam jak nigdy...kazdy weekend mam zaplanowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 No to piknie mozna sie spotykać palić gumkę i grilować puki jest pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinek84wro Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 WItam panów w Skarbim można powiedziec poznalem maxbimmera:p i zaliczylem wlasnie tam kilka udanych spotow happy_bmw Chetnie bym odwiedzil ... wiec jak beda chetni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Drogi płatne , zamykają już wszystko , cholerna prywatyzacja Szkoda bo nie byłem tam osobiście ale paru z nas miało by fajna miejscówkę na uboczu cywilizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUCHU 77 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 jak by co to pas na skarbimierzu jest otwary znów, teraz było kupe atrakcji bo zjażdźali się trenować drift przed zawodami w Kielcach, ech ale mieli maszyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Panowie jak tam sytuacja? pas w skarbim otwarty ? moznaby wjechac autami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUCHU 77 Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 superancko jest już byłem dwie niedziele pass otwarty atmosfera super :lol: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 to oki bo jest plan Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 ja tam jerzdze po lotnisku od poniedizałku do piątku swoim bumierem bo jestem w skarbimierzu na szkoleniu w centrum dystrybucji biedronki od miesiąca i bede tam jeszcze ok miesiąc w weekendy niestety wracam do domu wiec raczej sie tam nie spotkamy ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUCHU 77 Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 dziś znów byłem i jak zawsze były ściganki:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 to warto wpaść chodź by popatrzeć happy_bmwhappy_bmwhappy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teodor89 Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Witam byłem ostatnio na Skarbim i jest otwarty :dance: wiec na weekend można wbijać..i można by było zrobić mały spot.. kto jest za??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi