Gość Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 dzieki wielkie dla tych ktorzy byli a tych co nie bylo niech zalują drift byl kozacki <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitro Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 ja bardzo chetnie przyjade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śruba Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Ja również chętnie się zjawie... przyda mi się przerwa w szkole ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yahoo Opublikowano 4 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 ja tez chetnie przyjade..................... <bmw_1> <bmw_2> bmw_beer [ Dodano: 4 Październik 06, 11:03 ] ale w niedzielę........sobota juz rozplanowana.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDSerek Opublikowano 4 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 mozliwe ze i ja wpadne jak sie lepiej poczuje tylko nie wiem czy sie nie zawiesze na ktorejs chopce hehe pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitro Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 TO JAK KIEDY TEN SPOCIK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 Wczoraj na trzecim pietrze w galerii dominikańskiej około 20.00 stało z 8 beemek i kilku gosci - czy to był jakiś nieoficjalny spot ?? czemu ja nic nie wiem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachow Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 tez bym wpadł to kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 ja bede od 16 na gorze jak bedzie padac to na 3 a jak nie to na 4 <bmw_1> [ Dodano: 6 Październik 06, 18:12 ] sobota 7 pazdziernik godzina 16 bez deszczu gorny parking z deszczem 3 pietro <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitro Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 ok ja tez bede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 Wczoraj na trzecim pietrze w galerii dominikańskiej około 20.00 stało z 8 beemek i kilku gosci - czy to był jakiś nieoficjalny spot ?? czemu ja nic nie wiem ?? to ty stałeś na przeciwko?? a to był spocik klubowy dla klubowiczów:wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toots Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 Oj to chyba zaczynaja sie robic dwie grupy na forum :? Klubowicze i reszta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 Wczoraj na trzecim pietrze w galerii dominikańskiej około 20.00 stało z 8 beemek i kilku gosci - czy to był jakiś nieoficjalny spot ?? czemu ja nic nie wiem ?? Spot jak spot , nie od wczoraj sa spoty nocne i nie jest to zaden fenomen , swoją drogą skoro nas widziales to czemu nie podszedłes ?? Moze wszystkich obecnych nie znałes ale Byq'a to znasz na 100% wiec tym bardziej tego nie rozumiem :?: [ Dodano: 6 Październik 06, 23:56 ] Oj to chyba zaczynaja sie robic dwie grupy na forum :? Klubowicze i reszta Jakie 2 grupy ?? chyba oczywiste jest ze raz na jakis czas klubowicze spotykaja sie we wlasnym gronie , zeby pogadac o roznych sprawach , natomiast jak jest spot ogolny to oczywiscie informujemy o tym na forum , wiec gdzie tu podział :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toots Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 Zazartowalem sobie Nie bierzcie wszystkiego do siebie. Ale jakby nie patrzec to ja wiedzialem ze bedziecie organizowac nocny spocik Pozdrawiam i sorry za glupie zdadnie bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDSerek Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 ok ja tez bede hehe to i ja wpadne o ile mi zdrowie pozwoli hehe.. wczoraj mialem okazje widziec twoja furke i powiem ci ze jest ok...ladnie buczy ....ciekaw jestem jak jezdzi mam nadzieje ze moze dzis sie przekonamy pozdro [ Dodano: 7 Październik 06, 19:42 ] Witka...spocik byl przyjemny pogoda troche do dupy ale jest to tez pogoda do driftu wiec bylo ogolnie przyjemnie hehe fotki wlasnie srednio wyszly hehe..pozatym ja nie bylem dzis w formie... sorka za tak mala ilosc fotek... byly jeszcze chyba 2 autka ale wogle jakos nie wiem co sie z nimi stalo hehe... i sorka za brak indywidualnej fotki z e34 ale cos tam ruszona byla uklon_bmw <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 Wczoraj na trzecim pietrze w galerii dominikańskiej około 20.00 stało z 8 beemek i kilku gosci - czy to był jakiś nieoficjalny spot ?? czemu ja nic nie wiem ?? Spot jak spot , nie od wczoraj sa spoty nocne i nie jest to zaden fenomen , swoją drogą skoro nas widziales to czemu nie podszedłes ?? Moze wszystkich obecnych nie znałes ale Byq'a to znasz na 100% wiec tym bardziej tego nie rozumiem :?: Ja broń boshe nie mam pretensji - tylko byłem mocno zadziwiony pytanie_bmw NIe podchodziłem - bo miałem teściową na głowie - teścia na dole w galerii... nieważne. Planowałem podejść później, ale bumci już żadnej nie zobaczyłem. Trudno - następym razem podejde <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 Wczoraj na trzecim pietrze w galerii dominikańskiej około 20.00 stało z 8 beemek i kilku gosci - czy to był jakiś nieoficjalny spot ?? czemu ja nic nie wiem ?? Spot jak spot , nie od wczoraj sa spoty nocne i nie jest to zaden fenomen , swoją drogą skoro nas widziales to czemu nie podszedłes ?? Moze wszystkich obecnych nie znałes ale Byq'a to znasz na 100% wiec tym bardziej tego nie rozumiem :?: Ja broń boshe nie mam pretensji - tylko byłem mocno zadziwiony pytanie_bmw NIe podchodziłem - bo miałem teściową na głowie - teścia na dole w galerii... nieważne. Planowałem podejść później, ale bumci już żadnej nie zobaczyłem. Trudno - następym razem podejde <bmw_2> Łeee no to jak tesciowa na pokładzie to sie wcale nie dziwie :lol: :lol: :lol: Nastepny spot juz niedługo wiec mysle ze przyjedziesz <bmw_2> bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi