sagui Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 (edytowane) Dziś przeglądając Street View napotkałem swoje auto: Czy wam też się udało odnaleźć własne auta? Edytowane 23 Marca 2012 przez sagui Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Ja bym moze tak na ogolny nie wrzucal bo stworzy sie baza dla potencjalnych zlodziei Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Ja bym moze tak na ogolny nie wrzucal bo stworzy sie baza dla potencjalnych zlodzieiWysłane z mojego GT-N7000 w sumie...gdzie znajde jakąś bmke?wybierz se na Maxbimmerze,tam są z adresami.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Mojej i tak nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Moja jedna jest a u Wojtka zerkam i tylko mietki stoją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Z mojej mieścinki tylko 2 fotki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 w sumie...gdzie znajde jakąś bmke?wybierz se na Maxbimmerze,tam są z adresami.... Buehehe ... szukasz M-paka do E36 albo E46 ... wejdź na forum lolol Kurna ludzie fajny gadżet ale nie wrzucajcie tu linków , bo to jak podanie swojej fury na tacy :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 26 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Kurna ludzie fajny gadżet ale nie wrzucajcie tu linków , bo to jak podanie swojej fury na tacy :bag: Ale ja się poprawiłem:bag: i zostawiłem jedynie obrazek z imageshack - nie ma żadnego adresu (no chyba że ktoś pozna po budynkach) itp. A jak zapewne zauważyliście zdjęcia w Street View były robione w czerwcu 2011 - i np. moje auto od dłuższego już czasu w tym miejscu nie stoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 kazdy odpowiada za swoje, nie wrzucac tylko aut innych userów bez ich wiedzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 czasami trzeba uważać:lol: [ATTACH=CONFIG]19129[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 nooo , teraz to nawet w lasach na drzewach montują kamery na złodzieji drewna , choinek itplolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 29 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 gdzies slyszalem, ze w Warszawie jest foto w street view, na ktorym policjanty wlepiaja mandat tym z google Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 [ATTACH=CONFIG]19136[/ATTACH]pani na trasie ostrowskiej:) hmm ciekawe co tam robiła:):4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 jak co,grzyby ,jagody,i inne takie tam:-Pgłównie takie tam:-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 jak co,grzyby ,jagody,i inne takie tamgłównie takie tam to taki najstarszy zawód świata:) to zbieractwo:) :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Bulgarska grzybiarka/jagodzianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi