Georgii Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 A więc znam dj Treck Piotrek z xdemonu to kumpel mojego kuzyna i dobrze pewno gra a co do twoich setów to ten krótszy wypaliłem do auta i miło się słucha 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domingez Opublikowano 25 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Dj Treck grał u mnie w HiLife dwa razy, ale akurat z innym rezydentem Dj Florem bo nas jest dwóch ja i Flor. Treck gra bardziej House a ja Progressive Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Spoko widzisz jaki ten świat jest mały pamiętam jak zaczynał jako dj to byłem u niego w domu to w pokoju miał same głośniki,wzmacniacze i mixery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Wybitnie nie moje klimaty bo ja z tej "ciemnej strony mocy" jestem, ciężkie, szybkie gitary, darcie japy itp ale głosik poleciał za to że, jak zapuściłem Twoją muzę to ciśnienie mi się nie podniosło co zazwyczaj się dzieje przy jakimś umcyk umcyk :lol: Na bank tego nie polubię ale przynajmniej mi nie przeszkadza jak leci a to już coś:dance: bo zazwyczaj taka/podobna muza oraz disco polo i szanty to coś czego moja tolerancja nie jest w stanie objąć:lol::lol::lol::lol: wytrwałości i powodzenia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domingez Opublikowano 26 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Wiśnia1419 w takim razie dla Ciebie podwójne Piwko Fajnie, że nie przeszkadza Ci moja muzyka Dziękuję bardzo za głos. Georgii u każdego Dja jest w domu więcej sprzętu niż jedzenia hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domingez Opublikowano 27 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Dzięki między innymi waszym głosom z pozycji 232 znalazłem się na pozycji 199 Bardzo wam dziękuję FTB.pl - Portal Społeczności Klubowej Pozycja 199 "Domingez" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domingez Opublikowano 27 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Mały prezent dla was Film jak wyglądają imprezy w Klubie HiLife. W roli Dja Ja hehe [video=youtube;7QoUzXlVjcs] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 nie myślisz nad zagraniem na Sunrisie lub tunnelu??? Dje z niższych miejsc grali:) hehe Btw laski lecą na Disc Jockeya???:drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 laski lecą na Disc Jockeya??? Coś czuję, że Sandra znowu spuści Ci w******l... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Coś czuję, że Sandra znowu spuści Ci w******l... oj tam oj tam:) znów tzn?? bo nic sobie nie przypominam:):4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domingez Opublikowano 27 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Lecą, ale jak widzisz na filmie mam obrączkę od września więc już znalazłem Tą Jedyną Myślałem żeby grać i grałem na dość dużych eventach ale nie typu Sunrise czy Tunel. Gram w 3 klubach i jest mi bardzo dobrze plus jestem zapraszany do innych. Byś się zdziwił, ale na tych festivalach to zarabiają tylko zagraniczne gwiazdy, a Polacy... Grają tylko żeby grać... Chociaż nie powiem fajnie by było pograć na takim Sunrise mimo, iż gram 11 lat to uważam że jeszcze przyjdzie na mnie czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 . Chociaż nie powiem fajnie by było pograć na takim Sunrise mimo, iż gram 11 lat to uważam że jeszcze przyjdzie na mnie czas trzymam kciuki:) zawsze tam jest możliwość większego pokazania się i zaprezentowania swoich umiejętności:) btw zawsze chciałem być Dj ale niestety nie poszło:) hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Przyda nam się didżej podczas Nysa Samer Patrol :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domingez Opublikowano 27 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Nie ma problemu Mogę wam grac nagłośnienie tylko musicie kołować w razie czego znam dobrą firmę od takich rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Naprawde kawal dobrej roboty robisz, gratuluje i sukcesow zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 (edytowane) Tunnel Electrocity organizują znajomi z pod Legnicy są właścicielami agencji SOUNDTRADE i tak jak mówisz kolego Polscy dj`e grają bardziej aby się pokazać na takich imprezach a zagraniczni biorą dobrą kaskę... Mówiłem już świat jest mały Edytowane 28 Marca 2012 przez Georgii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domingez Opublikowano 28 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Ostatnio grałem z nimi Crack Daniels i V Valdi Grałem jakieś 3 tygodnie temu z nimi w HiLife Dziękuję wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 V Valdi mam dobrego seta z tunelu z przed 3 lat:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 electrocity jak co roku jest tego samego dnia 14.08 mój kolega rowniez zagral na EC 2011, ale to bardziej układy pomiędzy agencjami artystycznymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi