domingez Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 (edytowane) Witam. Jestem rezydentem klubów HiLife Dzierżoniów oraz Antidotum Wrocław. Zostałem dodany do ogólnopolskiego rankingu Dj FTB. DJ Domingez Zippyshare.com - Dj Domingez aka Tomasz Wisz - Like it!.mp3 Zippyshare.com - DJ Domingez - I Love HiLife!.mp3 Link do Info o mnie: DJ Domingez | Gratis muziek, tourneedata, foto's, video's HiLife Rezydenci Antidotum Edytowane 20 Marca 2013 przez domingez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Moze jakies zapro do HiLifa lub Antidotum to posluchamy na zywo ;-) Wysłane z mojego GT-N7000 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Z checia poslucham i zaglosuje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Ja też bym posłuchał wtedy mogę zagłosować :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 najcik w Dzierżoniowie?:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 ja jestem za w Dzierżonowie pod dyskoteką sporo beemek luzik ja się piszę i odcinka hehe :lol: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Ja ze swojej strony zapraszam na kregle ;-) Wysłane z mojego GT-N7000 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domingez Opublikowano 23 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 (edytowane) W Antidotum jestem teraz w tą sobotę 24.03. 31.03 jestem gościnnie w radiu Sudety, 7.04 jestem w Nysie w klubie Jack Pub a 8 czyli na najwiekszej petardzie jakby wam się nudziło jestem w DDZ w HiLife i pozniej jeszcze raz w miesiącu kwietniu wiec zapraszam. Jakby się komuś udało przyjść 8.04 do Hilife a zaznaczam że impreza będzie Mega to podejdzcie do mnie na konsolete i powiedzcie ze jesteście z Forum Maxbimmera ( jestem na tej większej sali House! ) Z chęcią was poznam Dziękuję za głosowanie Edytowane 23 Marca 2012 przez domingez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Co mi tam, nie znam żadnego didżeja poza Tobą, muzyczka bardzo przyjemna, głos poleci :drunk: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 ode mnie również, może postaram się podejsć 08.04 jak młody zaśnie w sumie HiLife jest 300 m ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 W Ostrowie kolega bywal? :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domingez Opublikowano 23 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Gram na różnych Eventach np. Grałem na stadionie we Wrocławiu jak była walka Klitchko Adamek i jestem rezydentem dwóch klubów oraz zapraszają do różnych innych klubów, ale w ostrowie nie byłem nigdy niestety... "KOSA" Podejdz do mnie 8.04 jak masz 300 metrów :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Ale Protectora pewnie kojarzysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domingez Opublikowano 23 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Posłucham dziś trochę to pewnie zagłosuję:lol: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Mój głos już masz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domingez Opublikowano 24 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Dziękuję wam bardzo Dzisiaj jestem w Antidotum jakby ktoś chciał to zapraszam Wrocław Rynek a konkretnie plac solny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 No powiem podoba mi się i to bardzo Masz mój głos! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 do wrocka nie przylecę ale to moje klimaty jestem na tak 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Muzyczka do auta w sam raz Wypalam płytkę i będę słuchał... Mój kolega gra w Lesznie w Demonie a drugi w Heven fajnie znać dj`ów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domingez Opublikowano 24 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 O Demon i Heaven to naprawde fajne kluby ze wskazaniem na xdemon Tam jest nietuzinkowa muzyka i klimat Znasz kolejnego Pozdrawiam i dziękuję za głos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 głos oddany warto wspierać ludzi którzy mają cel a idziesz w dobrym kierunku :lol: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 zapytam z innej beczki:) idzie z tego wyżyć???chodzi mi o granie:) czy to dodatkowe zajęcie??:drunk: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Głos oddany 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domingez Opublikowano 25 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Idzie wyżyć jak jesteś dobry i jesteś rezydentem klubu. Natomiast "normalną" pracę też mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi