Darozzzz Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Witam;) i kolejny mój temat. Sprawa jest taka: Wczoraj przytargałem od znajomego tłumik końcowy do kompakta, chyba przelotowy, bo coś lekki. ile mogę za takie coś wziąć? o ile nadaje się do sprzedania... Bardzo proszę o pomoc w wycenie. Jeśli temat jest umieszczony w złym dziale, proszę nie usówać, tylko przenieść do właściwego. Poniżej dodaję link gdzie znajduje się galeria zdjęć. Pozdrawiam! t--umik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 coś koło 12 pln:4: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Ja 20 pln mogę dać:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darozzzz Opublikowano 21 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 śmiejcie się dalej ze mnie:D wiesz trochę miałbyś do Nowego Sącza:) a wysyłac pocztą takie coś co to koszty wysyłki były by pewnie 3x większe;/ mimo to dziękuję bardzo za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Szału nie ma , skorodowany na wlocie .... ta nierdzewka też jakaś taka jakby z puszki po konserwie ... jak to jakiś NONAME to nie wiem czy ktoś by to kupił i za ile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi