wydra Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 myślę nad zmianą zderzka przedniego na chwile obecną ma zderzak rieger m3 tylko jest za szeroki tym bardziej że auto poszło w dół może macie jakieś ciekawe propozycje na przód najlepiej z fotkami , a co sądzicie o tym BMW E-46 ZDERZAK PRZÓD PRZEDNI TUNING POZNAŃ (2217226965) - motoAllegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Jedyny słuszny zderzak to m-pak II, ale ty masz chyba przedlifta to możesz pomyśleć nad m-pak I, będziesz oryginalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Ten zderzak, to jak dla mnie porazka tzn ten z linku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 dokladnie... ten z linka to jakas padaka... jestem za m-pakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wydra Opublikowano 22 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 faktycznie m pak 2 najlepiej się prezentuje , nie chciałem robić kolejnego m paka myślałem nad jakimś zderzakiem i dokładka firmy RDX lub CSR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wydra Opublikowano 22 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 a coś takiego Dokładka Spojler Spoiler Zderzaka BMW E46 Pakiet (2223868680) - motoAllegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 To juz wg mnie ciekawsza opcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaskier Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 wkladaj mpak I :-) Ja mam (jak chcesz to zajrzyj do linka w opisie) i bardzo mi sie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Zamiast tracic kasę na jakieś ***** wyślij mi :mrgreen: A na poważnie - tak jak już pisali wcześniej, masz przedlifta wrzucaj mpak I. Mało tego się spotyka a wygląda bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wydra Opublikowano 22 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 panowie dokłatka kupiona zamontuje ją a jak mi sie znudzi to wtedy m pak 2 :lol: , morze niebawem wstawie galerie:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wydra Opublikowano 29 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 http://img15.allegroimg.pl/photos/oryginal/26/77/10/90/2677109059 , chce uzyskać taki efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 No zderzaczek jak znalazł, miejmy nadzieje że śniegi będą obfite tej zimy to przynajmniej popracujesz , bo pługi będą miały awarie jak co roku zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wydra Opublikowano 29 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 No zderzaczek jak znalazł, miejmy nadzieje że śniegi będą obfite tej zimy to przynajmniej popracujesz , bo pługi będą miały awarie jak co roku zawsze. dzięki a tak na serio ładnie będzie się prezentował:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 DanioBMW jak zobaczy to sie zdenerwuje bo tez tak chcial :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Powiem tak na takim zderzaku to długo nie pojeździsz zaraz pierwszy lepszy krawężnik i kawałek zostanie, ogólnie efekt nienaganny ale jakoś u siebie tego nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Wygląda fajnie ale zdaje mi się ze to jednak nie na nasze drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Wszystko ładnie tylko jakoś ten zderzak nie bardzo mi pasuje do tej poliftowej wersji poza tym wygląda z przodu jak lokomotywa. ale to kwestia gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Czy nie na nasze drogi to akurat wlasciciel sobie odpowie na to pytanie. Zabieg dosc nie drogi bo wsumie sama dokladka do ogarniecia. Jestem na TAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barfiz Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 zawsze będzie mógł dorobić zimą 600zł/h chyba że do bagażnika wsadzi piaskarke to będzie 900zł/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 nie mow ze tyle daja za odsniezarke bo mam jeden ciagnik i dorobie chyba plug :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wydra Opublikowano 30 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 zawsze będzie mógł dorobić zimą 600zł/h chyba że do bagażnika wsadzi piaskarke to będzie 900zł/h, jeśli ktoś mieszka w miejscowości zapomnianej przez BOGA to niech się morze nie wypowiada a stego co zauważyłem to jest forum na samochodowe a dokładnie jednej marki bmw_0 zamiłowania rolnicze bym zostawiłkuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barfiz Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 stego co zauważyłem to jest forum na samochodowe a dokładnie jednej marki dla tego mówie ci jakie są stawki bo pług do BMW już zamontowałeś teraz tylko wybierz sie do urzędu miasta lub zarządu dróg bo szkoda żebyś odśnieżał za darmo niech chociaż za paliwo ci zwrócą zamiłowania rolnicze bym zostawiła z tego co wiem rolnicy odśnieżają tylko drogi w koło wiosek i na wioskach i nie mają napewno takich stawek jak podałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 ej kolega się pyta czy będzie pasowało a nie pyta czy będzie tarł po ziemi lub śnieg zgarniał !!.... może jego auto zimą zasypia w sen zimowy:drunk: ale generalnie to pasuje jak cholerka:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Panowie koniec z OT. Proszę się zachowywać. Co do dokładki to jeśli efekt będzie zbliżony do tego ze zdjęcia to projekt może być bardzo ciekawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wydra Opublikowano 2 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 ej kolega się pyta czy będzie pasowało a nie pyta czy będzie tarł po ziemi lub śnieg zgarniał !!.... może jego auto zimą zasypia w sen zimowy:drunk:ale generalnie to pasuje jak cholerka:) , i oto mi chodziło :lol: panowie nie chce robić kolejnego mpaka . Ma być po prostu nisko i szeroko:biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi