grzesiek2304 Opublikowano 25 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 beaver będzie jeszcze nie jedna okazja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SenbonZakura Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Fotki jutro dodam dzięki za spocik ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 5 mechaniorów przy jednym silniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 26 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 to się nazywa serwis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 i wszyscy graja w bilarda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 i wszyscy graja w bilarda albo w ping ponga!!!lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SenbonZakura Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Panowie mam złą wiadomość, chyba musimy uzbroić się w cierpliwość:/nie działa mi albo internet albo coś z witryna imageshack.us bo żadnego zdjęcia nie mogę przesłać ( no files ware uploaded) i tak za każdym razem.Kombinuję z podobnymi witrynami ale jest podobnie.Chyba skończy się tak, że komuś podrzucę na pendrivie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 np KPP Polkowice "Patrzciei płaczcie że nie mogliście im doje...." :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 26 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 SenbonZakura zgadamy się i podrzucisz mi na penie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 dzieki za spotkanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Szkoda, ze tak malo osob z listy przyjechalo, ale zawsze to jakas integracja :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 ludzie gdzie te zdjecia ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SenbonZakura Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Oj drobne problemy techniczne wystąpiły, pisałem cierpliwości:D Są ale w miniaturkach inaczej nie mam możliwości zamieszczenia fotek:/ imageshack mi nie trybi:/: jeszcze raz dzięki za miły spocik;] i do zobaczenia na następnym:) 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Chris Ty masz gaz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 dobre foteczki do nastepnego <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Cris- założył kuchenkę do autka na dniach i jeszcze jechał na montaż do stolicy :p:p szalony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 28 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Chris Ty masz gaz??? i się wydało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 No widać węże i filtr Jest już podtlenek lpg <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 (edytowane) Kurde, mialem dodac na dniach do swojej galerii info a tutaj wpadka znajomi juz wiedza, Danio itp, nic nie ukrywalem zaraz zrobie kilka zdjec i dodam na dniach bo dzisiaj juz nie zdaze pewnie pobawic sie kompem Edytowane 28 Marca 2012 przez ChriS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SenbonZakura Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Przy dzisiejszych cenach paliw i przy takim silniku nie mam już nic przeciwko instalacjom lpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 zwłaszcza w takim potworze PS. Kto pożyczył furkę od koleżanki (Pussy Wagon) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Fura do wożenia pipek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi