Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Rekomendowane odpowiedzi

już zacząłem dziś furkę polerować aby się błyszczała na spocie :)

a właśnie chciałem się spytać tych co lecą z Lubina i okolic i przejeżdżają przez Polkowice można była by chwilkę wcześniej się potkać i pojechać mała kolumną do głogowa ?? Kto by się pisał ??

Tesco w Polkowicach

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Nie zapomnijcie kompletu dokumentów, prawidłowego ciśnienia w oponach, apteczki, sprawnej gaśnicy, trójkąta i neutralnych odświeżaczy powietrza.

myślę że o 15.20 można spotkać się na Tesco w Polkowicach i o 15.30-35 wyruszyć pomału do Głogowa ?? co wy na to ??

mi tam pasi,aby z waszymi gliniarzami nie był przypału

Toz to juz polowa drogi, normalnie ustawimy sie na tesco bo z shella jak bedzie kilka aut wyjezdzac przy duzym ruchu to sie pogubimy :)

na prostej się połapiemy :lol:

wiemy doskonale wszyscy co byli na spocie w Polkowice dla czego nas spisali i czym zwróciliśmy na siebie ich uwagę :) miało nie być przypałów a jednak były prawda ?? teraz spokojnie się spotkamy pogadamy, wsiądziemy do aut i udamy się do Głogowa więc o 15.20 na TESCO POLKOWICE

TEN KTO MA KLUBOWE FLAGI NIECH WEŹMIE ZE SOBĄ :D:D

Wyszło jak wyszło i szczerze mi przykro, ale jak się ma rodzinę to są prio. obiecuję że na następnym (Lubin i takie tam to nie problem) będę bankowo. sorka jeszcze raz. Tym bardziej że we wtorek prawdopodonie znów wylot :(

Podrzućcie choć trochę foci :)