DANIO Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 już zacząłem dziś furkę polerować aby się błyszczała na spocie a właśnie chciałem się spytać tych co lecą z Lubina i okolic i przejeżdżają przez Polkowice można była by chwilkę wcześniej się potkać i pojechać mała kolumną do głogowa ?? Kto by się pisał ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 normalnie ja Ty Chris lecimy razem i moze sie ktos jeszcze dolaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 ja się piszę to gdzie się spotkamypytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 i o ktorej :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 myślę że o 15.20 można spotkać się na Tesco w Polkowicach i o 15.30-35 wyruszyć pomału do Głogowa ?? co wy na to ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Tesco w Polkowicach :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Nie zapomnijcie kompletu dokumentów, prawidłowego ciśnienia w oponach, apteczki, sprawnej gaśnicy, trójkąta i neutralnych odświeżaczy powietrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 nie no tragedii nie będzie. Napisał bym że na Orlenie czy Shellu ale z stamtąd jest jest ciężko wyjechać w sensie takim abyśmy wszyscy razem równo ruszyli żeby nie było czekania na kogoś lub doganiania innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Nie lepiej na QQ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Toz to juz polowa drogi, normalnie ustawimy sie na tesco bo z shella jak bedzie kilka aut wyjezdzac przy duzym ruchu to sie pogubimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 myślę że o 15.20 można spotkać się na Tesco w Polkowicach i o 15.30-35 wyruszyć pomału do Głogowa ?? co wy na to ?? mi tam pasi,aby z waszymi gliniarzami nie był przypału Toz to juz polowa drogi, normalnie ustawimy sie na tesco bo z shella jak bedzie kilka aut wyjezdzac przy duzym ruchu to sie pogubimy na prostej się połapiemy :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 mi tam pasi,aby z waszymi gliniarzami nie był przypałuna prostej się połapiemy :lol: No w sumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 heh może być na tesco :lol: jak nas nie spiszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 wiemy doskonale wszyscy co byli na spocie w Polkowice dla czego nas spisali i czym zwróciliśmy na siebie ich uwagę miało nie być przypałów a jednak były prawda ?? teraz spokojnie się spotkamy pogadamy, wsiądziemy do aut i udamy się do Głogowa więc o 15.20 na TESCO POLKOWICE TEN KTO MA KLUBOWE FLAGI NIECH WEŹMIE ZE SOBĄ :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 fakt lekki przypał był ale jak się ma taką moc pod butem to aż żal nie skorzystać nie mówię o sobie oczywiście :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 heheh ale start miałeś dobry lecz hamowanie przymusowe :lol: ale no cóż stało się czasu nie odwrócimy a szkoda :wink::wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 ale jak się ma taką moc pod butem to aż żal nie skorzystać nie mówię o sobie oczywiście dla niektórych to i 70 km/h jest astronomiczna prędkość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 było mineło tylko te sześć punktów wisi przez rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 dzięki za miły spot było nas mało ale zawsze coś i czekamy na fotorelację idę pospawać traktorka :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 a co ci odpadło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 lepiej pytaj co nie odpadło :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 a co nie odpadło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 25 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 sporo osób nie dotarło, szkoda, ale było fajnie dziękuję za przybycie i czekamy na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Następny spot zróbcie ale w stronę Legnicy może w Lubinie ? to podjadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 ja sie pytam gdzie sa foty mojego padalca :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Wyszło jak wyszło i szczerze mi przykro, ale jak się ma rodzinę to są prio. obiecuję że na następnym (Lubin i takie tam to nie problem) będę bankowo. sorka jeszcze raz. Tym bardziej że we wtorek prawdopodonie znów wylot Podrzućcie choć trochę foci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi