Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, zgodnie z wcześniejszymi zamierzeniami przyszedł czas na kolejny sopt okręgu Głogów-Polkowice-Lubin :)

Tym razem miejsce spotu to Głogów, parking przy Carrefour (jest dużo miejsca i na pewno nie będzie przypałów z policją jak w polkowicach :) )

Termin: 25.03.2012 Niedziela godz 16.00

link do mapy: głogów - Mapy Google

proponuję 7 pas od lewej :)

Lista osób które się pojawią:

1 grzesiek2304

2 beaver79 (mysle ze pojawi się na pewno, jak nie odzyska prawka do tego czasu to osobiście go przywiozę) :)

proszę o dopisywanie się do listy.

oczywiście będą komputerki i dostęp do diagnostyki i kodowania :)

Edytowane przez grzesiek2304

1 grzesiek2304

2 beaver79 (mysle ze pojawi się na pewno, jak nie odzyska prawka do tego czasu to osobiście go przywiozę)

3 pawelo

4 jokeymiras

5 senbonzakura

6 DANIO BMW

7. ChriS.

8.herz

9.mariusz13 99%

10.UA Ivan (a mam pytanko czy będzie jakaś 318 is bo chcę coś sprawdzić)

1 grzesiek2304

2 beaver79 (mysle ze pojawi się na pewno, jak nie odzyska prawka do tego czasu to osobiście go przywiozę)

3 pawelo

4 jokeymiras

5 senbonzakura

6 DANIO BMW

7. ChriS.

8.herz

9.mariusz13 99%

10.UA Ivan (a mam pytanko czy będzie jakaś 318 is bo chcę coś sprawdzić)

11. rush (jak nie pojade do wrocka to bede)

nom zapowiada się ciekawie :) i dobrze, jest nas wielu w tych rejonach i trzeba by częściej coś takiego organizować, poza tym to dobra okazja poznać nowych ludzi którzy maja ta samą pasję :)

Beaver za to jak wrócisz i wsiądziesz do swojej limy poczujesz mega przyjemność, jak to dobrze się jedzie w BMW :)

grzesiek, dzięki za info ... Nie jestem za bardzo aktywny na tutejszym forum ale fajnie żę się ktoś interesuje i próbuje coś z działać.... miejsce spotu Bardzo bardzo dobre. mam praktycznie 2 min drogi od domu :) Z tym, że dzisiaj wylatuje z Głogowa i jak bym w niedziele wrócił to Na bank podjadę :) Nie powiem, że Komp by mi się przydał bo pewne 2 kontrolki mnie rażą po oczach.

Pozdros.