Dyziu Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 No to czekamy :beer: no ja też na lotnisku jest spoko:) miejsca do grillowania co nie miara:) mozna poświrować spalić oponki w bezpiecznym miejscu!! tak że czekamy na decyzje:):drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 no ja też na lotnisku jest spoko:) miejsca do grillowania co nie miara:) mozna poświrować spalić oponki w bezpiecznym miejscu!! tak że czekamy na decyzje:):drunk: jesli to wypali to za***iscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Ja tam jestem za Olećnicą lotniskiem , teren zamknięty miejsca sporo , bezpiecznie :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 ma byc wesoło i w ogóle bez szaleństw ja bym wolał chrząstawe albo jelcz- laskowice bo mi na miejscu a z moim silnikiem coraz gorzej. Tak to bym się nawet nie cykał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 A mi obojętnie. Obydwie miejscówki mi pasują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Mi też jest obojętnie aby się tylko spotkać i pogadać:grill:pogrilować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 jeszcze kilku chłopaków co się wożą <bmw> bym powiadomił Z chencią by dołączyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 jeszcze kilku chłopaków co się wożą <bmw> bym powiadomiłZ chencią by dołączyli e34 to jest spot prawdziwych fanów marki BMW a nie kolesi co się wożą:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 jeszcze kilku chłopaków co się wożą <bmw> bym powiadomiłZ chencią by dołączyli Tylko nie bierz tych co wjeżdżają w przystanki lub ścigają się na torze prób w Jelczu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oibis Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 tor prób jest krzywy i dziurawy do scigania choć pare razy się zdarzyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi