galone Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 na tym lotnisku podobno co tydzien sie cos dzieje bo kuzyn mi mowil, oby tam tloczno nie bylo jak pogoda dopisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 a tak wogule to Piszecie temat o Spocie na oleśnickim lotnisku??:drunk: Hehe spoko , coś klepnę o otwarciu sezonu w smoleńsku :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 oby tam tloczno nie bylo jak pogoda dopisze. szpoko szpoko:)_ na 400hektarach znajdzie się pare metrów dla Maxbimmera:):4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 coś klepnę o otwarciu sezonu w smoleńsku W razie czego to wiecie... horyzont 101 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 filmik z krzywej [video=youtube;mnAZxei49tA] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 filmik z krzywej oj tam oj tam oni sobie chcieli żart prima aprilisowy zrobić... tylko nie wiem którzy czy ci z audi czy na tym motorze a tak na serio na filmiku mignęła mi bluza maxbimmera. Przyznawać się kto tam był w barwach klubu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 normalnie bylem ja, Danio BMW jego zonka Maruda, Paweło i jakas Pani jeszcze była w bluzie ale jej nie znałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa325i Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Nie zaciekawie to wygląda wiadomo coś o stanie motocyklisty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Ta E39 na poczatku piekna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Widać jaka organizacja imprezy profesionalna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Nie zaciekawie to wygląda wiadomo coś o stanie motocyklisty ? Dlatego ja wolę spoty gdzie jest spokój i nie ma szalenstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Widać jaka organizacja imprezy profesionalna... Przecież tego nikt nie organizował, ludzie dali sobie cynk że się spotykają i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Nie zaciekawie to wygląda wiadomo coś o stanie motocyklisty ? na motorze to byl kuzyn mojego kumpla ze swoim ziomkiem, kumpel napisal tyle: "siema, co do tego wypadku w krzywej, to rozwalil sie moj kuzyn z kumplem... z tego co wiem, to auto, ktore startowalo przed nim zrezygnowalo na trasie i zaczelo zarwracac, Paweł wjechał w niego z ~170kmh od 2 dni juz w domu, mial operacje na noge, mial pozrywane sciegna w udzie chyba, a na drugiej ma chyba gips na kostce, ale ten kumpel dopiero 2 dni temu mial operacje na lokiec, bo mial taka opuchlizne ze nie mogli operowac, ma 4 sruby w lokciu, a mial ta noge rozwalona, bo nie wzial spodni na motor, ze skory, tylko normalne jeansy, na szczescie nie jest tak zle jak sie bałem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banan_owiec Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 No nie za ciekawie ale... Paweł wjechał w niego z ~170kmh ...to chyba troszkę przesadzone? Patrząc po filmiku wnioskuję, że to ~170km/h - Hamowanie = 50km/h... Może mniej... Przy 170 to by tam wiórki latały Swoją drogą taka organizacja, nikt normalny nie zawraca w połowie trasy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 nikt normalny nie zawraca w połowie trasy... ... nikt normalny nie wpierdala się między 2 ścigające się samochody po betonowych płytkach do tego z kumplem na plecach :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 , Paweł wjechał w niego z ~170kmh Przy takiej prędkości by ich nie zeskrobali z tej audicy , banan ma racje max 50-70 km/h mogli mieć w chwili uderzenia ... nikt normalny nie wpierdala się między 2 ścigające się samochody po betonowych płytkach do tego z kumplem na plecach :bag: Popieram w 100% . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banan_owiec Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 ... nikt normalny nie wpierdala się między 2 ścigające się samochody po betonowych płytkach do tego z kumplem na plecach :bag: O to mniej więcej też mi chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 ... nikt normalny nie wpierdala się między 2 ścigające się samochody po betonowych płytkach do tego z kumplem na plecach :bag: fakt, a znam niestety wieli takich ludzi na scigaczach i wole jezdzic sam niz z tymi cymbalami :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Wiec Krzywa odchodzi do lamusa bo kiedyś tam byli organizatorzy a teraz to wszystko na kocią łapę nikt niczego nie pilnuje i każdy sobie rzepkę skrobie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Wiec Krzywa odchodzi do lamusa bo kiedyś tam byli organizatorzy a teraz to wszystko na kocią łapę nikt niczego nie pilnuje i każdy sobie rzepkę skrobie... ciekawe kiedy :?:chyba ze przed 1990 to tak,byli tam tacy co wszystkiego pilnowali :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 ciekawe kiedy chyba ze przed 1990 to tak,byli tam tacy co wszystkiego pilnowali haha grubo powiedzine wtedy to pilnowali tak ze mysza sie nie prześlizlgęła za miejsce wyznaczone dla kibiców :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 A ja mam takie pytanko: Czy robimy jakiś spocik przed wyruszeniem do Południowców ?- bo był termin ( odwołany z wiadomych przyczyn ) później że coś w jelczu/ oleśnicy zrobimy była mowa i nastała cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil7s Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Może w tej oleśnicy można byłoby sie spotkać, takie rozpoczęcie sezonu dla forumowiczów? Wymiana doświadczeń, grill, stejki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Dajcie czas do wtorku niech ekipa się zbierze i coś uzgodnimy wtedy wrzucę nowy temat ze spotem :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 No to czekamy :beer: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi