Gość e34t Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 (edytowane) to fakt są ale chudy sprubój przejechać od strony cpnu orlen w razie co to ja sprawdze Edytowane 29 Marca 2012 przez e34t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oibis Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 na chrząstawie jiest spoko miejscówka od tyłu "stawu" (piaskowni) miejsca nawet sporo, grila jest gdzie zrobić, na uboczu i co najważniejsze spora prosta z nowiutkim aswaltem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Więc chrząstawa wygląda ciekawie , teraz tylko datę trzeba 7/8, 04? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Kiedy by nie było to poproszę o niedzielę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryswa Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 08.04.12 to niedziela,ale świąteczna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 No faktycznie. No to jak już to ja jestem za np. 15.04. Chodzi mi o to, że w sobotę pracuję, a niedziela byłaby super, ale oczywiście nie w święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banan_owiec Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 A może 9.04? "Lany poniedziałek" - też wolny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Bez jaj w święta spotów robić nie będziemy ... jeździć po pijanemu :drunk: ?? Możemy zrobić albo 15 albo 22 kwietnia , ale myślę że chyba lepiej będzie 15 ze względu na to że 21/22 jest zlot organizowany przez BMW Klub Południe :drunk: Więc wstępnie 15 kwietnia , tylko kto może niech skombinuje info o tych lokacjach możliwych do zrobienia BMW-Grill-Party :gril: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUDY Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 na chrząstawie jiest spoko miejscówka od tyłu "stawu" (piaskowni) miejsca nawet sporo, grila jest gdzie zrobić, na uboczu i co najważniejsze spora prosta z nowiutkim aswaltem Oświeć mnie jak tam dojechać bo Ja kumam tylko jak dotrzeć z przodu od chrząstawy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUDY Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Mordulec jutro pojade i jakieś foto wrzuce czy coś:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryswa Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Panowie,a nie wybieracie się na Motor Show 2012(13-15.04)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bercik117 Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Słyszał już ktoś o TUNINGOWISKU 2012 w Legnicy?? tu jest coś o tym http://www.babyloon.pl/tuningowisko/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Słyszał już ktoś o TUNINGOWISKU 2012 w Legnicy?? tu jest coś o tym http://www.babyloon.pl/tuningowisko/ Na stronie wygląda ładnie ..... ale w zeszłym roku też były MEGA WIELKIE ZAPOWIEDZI ..... i ***** wyszło z tuningowiska , więc pożyjemy zobaczymy :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Wybrali sobie termin... :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Ale to dalekie terminy w Legnicy- najpierw Południowcy, Monachium... http://www.babyloon.pl/tuningowisko/ Tuningowisko XXL Night Racing pod patronatem medialnym Radia Eska w Legnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Ale to dalekie terminy w Legnicy- najpierw Południowcy, Monachium...http://www.babyloon.pl/tuningowisko/ Tuningowisko XXL Night Racing pod patronatem medialnym Radia Eska w Legnicy Forestowi chodziło o to że 19 maja robimy zlota dla Reni na Redeco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Zawsze po naszym zlocie mozna poleciec na Tuningowisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 normalnie na tuningowisku obadam teren Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 o w morde ale trafili z tym terminem ale jakby im to wypaliło to warto by być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Zawsze po naszym zlocie mozna poleciec na Tuningowisko. tylko że staniemy wtedy na parkingu dla zwiedzających bo bez rezerwacji i na jeden dzień bo bez pola namiotowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 normalnie tak o poogladac inne furki a jak by nasz na parkingu były to napewno całość przeniosła by sie na parking :dance::dance::dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 chmm tuningowisko czy zlot. Ja tam bym wolał konkretny zlota na tuningowisku co można zobaczyć wieśniacki tuning. Chmm i co na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 A widzisz, ja wole zlot ktory ma pomoc naszej kolezance Renacie. Ale kazdy ma prawo wyboru czy pojedzie na to czy na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galone Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 mial byc grill Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Dla mnie wybor jest prosty, jade tam, gdzie wiem czego sie moge spodziewac, czyli na Rakietowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi